Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?
Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600
Şöyle göstermeye çalışayım:
Ayarları belki işe yarar diye kıstım (kurcaladım) ama bir etkisi olmadı. Mesela klasik oyunlarda ki framerate ayarı bile yok.
Kontroller şöyle mesela gaza basıyorsunuz araç gidiyor dönmek isterken hantal bir şekilde hareket ediyor, (gecike gecike dönüyor) frene basıyorsunuz 1-2 saniye sonra durmaya başlıyor ki o da olması gerekenden yavaş.
Bu oyunun PC sürümü çok kötü, kontroller konsol sürümünden aktarılırken dikkat edilmemiş. Sistemin güzel, indirimdeyken Forza Horizon 3 ya da 4 alıp oynamanı öneririm, NFS biteli yıllar oldu.
Bu oyunun PC sürümü çok kötü, kontroller konsol sürümünden aktarılırken dikkat edilmemiş. Sistemin güzel, indirimdeyken Forza Horizon 3 ya da 4 alıp oynamanı öneririm, NFS biteli yıllar oldu.
Belki oyun directx 10 veya 11'de çalıştığı için zaten dx 12 desteklemiyordur da neyse. Şu program ile oyunu dx 9, 10 veya 11'de başlatıp kasmaları gözlemlemen gerekiyor. Youtube'da programın nasıl kullandılığı gösteriliyor bakabilirsin. Dxcpl.rar (57.32KB) - SendSpace.com