GTX 1660 Ti NFS Most Wanted 2 Kasıyor

Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?

Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklar mısın biraz daha? FPS ile ilgili ne arıyordun da bulamadın?
Şöyle göstermeye çalışayım:
1597531019788.png
Ayarları belki işe yarar diye kıstım (kurcaladım) ama bir etkisi olmadı. Mesela klasik oyunlarda ki framerate ayarı bile yok.

Bu oyunun PC sürümü çok kötü, kontroller konsol sürümünden aktarılırken dikkat edilmemiş. Sistemin güzel, indirimdeyken Forza Horizon 3 ya da 4 alıp oynamanı öneririm, NFS biteli yıllar oldu.

Bu oyunun PC sürümü çok kötü, kontroller konsol sürümünden aktarılırken dikkat edilmemiş. Sistemin güzel, indirimdeyken Forza Horizon 3 ya da 4 alıp oynamanı öneririm, NFS biteli yıllar oldu.
Evet eski bir oyun ama Most Wanted 1 den kalma bir sempati işte belki çözümü çıkmıştır dedim yine hayal kırıklığı oldu.

Beni de aynı hayal kırıklığına uğrattı EA zamanında, o gün bu gündür oyunlarını satın almıyorum. Canım seriyi rezil ettiler MW 2, Payback ve Heat ile.

Son düzenleme:
Belki oyun directx 10 veya 11'de çalıştığı için zaten dx 12 desteklemiyordur da neyse. Şu program ile oyunu dx 9, 10 veya 11'de başlatıp kasmaları gözlemlemen gerekiyor. Youtube'da programın nasıl kullandılığı gösteriliyor bakabilirsin. Dxcpl.rar (57.32KB) - SendSpace.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı