GTX 1660 Ti OCCT sonuçları

rockerea96

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımdan şüpheciyim ve OCCT'de 30 dakikalık 3D testine soktum. Sonuçlarım ise fotoğrafta gözüktüğü gibidir. Bir problem var mı bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Özellikle GPU Memory usagenin maksimum %10 görmesi doğru mudur?

OCCT Test.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• FurMark 30 dk test.png
    FurMark 30 dk test.png
    274,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Yok değerlerin çok güzel hocam Memory düşük olması normal bende de öyle oluyor fazla kaplma olmadığı için o.

Peki ustam bilgin var mıdır bilmiyorum ama yaklaşık 2 gün önce bilgisayarı açmak istediğim zamana sistem sorunsuz bir şekilde çalıştı fakat ekranda DisplayPort bağlı değil diye bildirim geldi ve ekran gelmedi. DisplayPort kablolarını çıkar tak yaptığım 4-5. denememde sistem sorunsuz bir şekilde açıldı ve yaklaşık 7-8 saat boyunca The Forest, CS:GO ve Valorant oynadım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu yaşadığım sorunun neden kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu konu hakkında bir bilgin var mıdır?

Hocam önemsiz gibi duruyor büyük ihtimal kablo yerinden oynamıştır veya temassızlık yapmıştır sıkıntı çıkaramaz olmadı başka porta takın. veya şöyle bişey de olmuş olabilir o sırada driver güncellemesi yapıyodur ondan görüntü vermemiş olabilir anlık

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı