GTX 1660 Ti PUBG FPS düşmesi

Pekos1950

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600 MSI GTX 1660 Ti OC SX Ventus anakartım ASUS Prime B450M k Corsair Vengeance 8GB 3000MHZ.

28.güncellemeden sonra oyunu açtığımda oyun bir tuhaftı.

Önceden 90 FPS 130'a kadar rahat akıcı bir şekilde oyun oynatan bilgisayar 15 sn de bir drop yiyor.

Ben Steam'den oyunun dosyalarını doğruladım ama yine de bu halde.

Not: Harddisk çok sıcaktı az ihtimalle bile olsa belki bundandır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum Fps düşüklüğü değil ama. bendeki sorun şu fps'im 150lerde oluyor. Gpu kullanımı anlık olarak %98lerden 70lere kadar düşüp tekrar yükseliyor ve buda oyunda sinir bozucu takılmalara sebep oluyor. Oyunu en düşük çözünürlük ayarlarınada alsam bu sorun tekrar ediyor.

HDD sıcaktı yazısını görmemişim. Kusura bakmayın. HDD kaynaklı sorun olabilir. Isı değerlerini atarmisin ? Hatta HDTUNE programı ile bir HDD testi yapıp atarsan ekstradan iyi olur.
Benim sorunum Fps düşüklüğü değil ama. bendeki sorun şu fps'im 150lerde oluyor. Gpu kullanımı anlık olarak %98lerden 70lere kadar düşüp tekrar yükseliyor ve buda oyunda sinir bozucu takılmalara sebep oluyor. Oyunu en düşük çözünürlük ayarlarınada alsam bu sorun tekrar ediyor.

Benim sistemimde hdd yok. Benim sistemimde ssd var ve ısı değerlerini kontrol ettim. Sistemim aynı derken amd ryzen 5 2600 , nvidia geforce 1660Ti olduğundan dolayı dedim :) Ekran kartı ısındığından dolayımı diye düşündüm fan hızını msi afterburner ile 100e çektim. 52-53 derecede kaldı ekran kartı ısısı ama sorunum kendinden emin bi şekilde devam etti :D

8gb 3000mhz ram ryzen 5 2600 ve 1660ti armor kartımla bende birerbir aynı sorunu yaşıyordum pubgde bir sürü şey denedim ancak hiç bir şey çözmedi, bilgisayarı topladıktan 3 gün sonra biraz daha paraya kıyıp aynı ramden bir tane daha aldım ve ne olsa beğenirsiniz... PUBG de hiç bir şekilde drop almamaya başladım. oyun içinde ram kullanımını ölçtüğümde kullanılan ramin 7190 mb olduğunu da gördüm. Umarım yardımcı olmuştur probleminize..

Problem bende de bu şekildeydi bu arada fps çok yüksek olmasına rağmen 10 15 sn de bir oyun donuyordu. 8gb daha ram ekleyince çözülmüş görünüyor.

Aynı ramden bir tane daha alın dual channel yapın.Sorununuz ram kaynaklı olma ihtimali yüksek çünkü pubg zaten oyun içinde 7000 - 7900 mb hatta bazen 8500 mb civarına bile çıkıyor.Sorununuz bundan dolayı diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı