GTX 1660 Ti PUGB'de 70-80 FPS veriyor

Kerem Güney

Centipat
Daha fazla  
PUBG'de 70 le 80 arası bir FPS alıyorum. 80 üzerine de çıkıyor bazen ama genekde 70 80 arası alıyorum. Bu FPS değerleri normal mi? Ekran kartım bu arada GTX 1660 Ti. Laptop kullandığımdan mı internetteki FPS değerlerinden düşük alıyorum yoksa FPS değerlerim normal mi?

Hata sıklıkla 80 üzeri ama daha çok 70 80 arası 16 GB RAM var bir de.

PUBG hem çok oyunculu hem de çok büyük bir haritası olduğundan kesin bir şey diyemeyiz. Onun yerine oyun içinde Benchmark olan oyunlarda test yapıp sonucunu buraya atarsan daha iyi olur.

Bkz : AC serisi, Forza, Cyberpunk gibi.

Ayarlarınız videodakiler ile aynıysa normaldir çünkü siz mobil bir karta sahipsiniz laptop gpusu yani performansta görünür bir fark oluyor.

PUBG'de 70 le 80 arası bir FPS alıyorum. 80 üzerine de çıkıyor bazen ama genekde 70 80 arası alıyorum. Bu FPS değerleri normal mi? Ekran kartım bu arada GTX 1660 Ti. Laptop kullandığımdan mı internetteki FPS değerlerinden düşük alıyorum yoksa FPS değerlerim normal mi?

Hata sıklıkla 80 üzeri ama daha çok 70 80 arası 16 GB RAM var bir de.
Darboğaz olabilir belki

Normal ekran kartı ile laptop ekran kartları arasında 5-10 FPS'lik bir fark olabilir. Hem işlemciyi hem de ekran kartını yoran bir ayar açık olabilir. Bu sebepten ötürü istediğiniz performansı alamıyorsunuzdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı