GTX 1660 Ti Sistem açılınca donup kalıyor

Gamekiller

Hectopat
Daha fazla  
Windows acilip masaüstü gelince donup kalıyor bazen bekleyince düzeliyor bazen de yeniden baslatmam gerekiyor yeni oldu önceden boyle bir sey yoktu. Oyunlarda falan herhangi bir sorun yaşamıyorum

R5 2600.
GTX 1660 Ti.
Gigabyte B450M SH2.
16 GB 3000MHz Corsair.
240 GB SSD.
Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam error scan ve health testinde gözükmemiş olabilir ama yüksek ihtimal SSD kaynaklı. Başka bir SSD deneme ihtimaliniz varsa yapın. Evde belki kullanmadığınız HDD falan vardır onu takın bilgisayara deneyin bir. Adata SU modeli kronik sıkıntılı bir model. Zaten böyle bir hata başka bir donanımdan kaynaklanmaz diye düşünüyorum.

Hocam error scan ve health testinde gözükmemiş olabilir ama yüksek ihtimal SSD kaynaklı. Başka bir SSD deneme ihtimaliniz varsa yapın. Evde belki kullanmadığınız HDD falan vardır onu takın bilgisayara deneyin bir. Adata SU modeli kronik sıkıntılı bir model. Zaten böyle bir hata başka bir donanımdan kaynaklanmaz diye düşünüyorum.
Daha önce böyle bir sorun yoktu ama oyunlarda yada baska bir işlemde sıkıntı yok sadece bazen windows acildiginsa donup kaliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı