LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?
ryzen 7 4800hİşlemcin nedir? LoL gibi oyunlar işlemciye daha çok önem verir.
İşletim sistemi?LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?
İşlemcin ne ve RAM'in kaç GB? Sadece ekran kartına göre yorum yapmak zor. 1. nesil i5 işlemciye 1660S takan gördümLoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?
ram 16 ama lol sadece 600mb falan kullanıyor opera bile daha fazla kullanıyorİşlemcin ne ve RAM'in kaç GB? Sadece ekran kartına göre yorum yapmak zor. 1. nesil i5 işlemciye 1660S takan gördüm![]()
win11İşletim sistemi?
LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?
LoL genel olarak sorunlu bir oyun. Grafik ayarlarını düşüğe değil de yükseğe almayı dener misin?LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?
Yükseğe aldığımda droplar başlıyor.LoL genel olarak sorunlu bir oyun. Grafik ayarlarını düşüğe değil de yükseğe almayı dener misin?
Ekstra olarak Windows Arama yerine Grafik ayarları yazıp GözAt'a tıklayıp LoL ExE'yi seçip yüksek performansa almayı deneyebilir misin?
Bu şekilde Client'i de ExE'yi de yüksek performansa alman gerekiyor.
Dediğim gibi grafik ayarlarını uygularsan oyun APU ekran kartı yerine harici ekran kartını kullanacaktır. Bu da büyük ihtimalle sorununu çözer.Yükseğe aldığımda droplar başlıyor.
Belki dosyaları bozuktur diye oyunu sildim bir daha indiriyorum. İndiği zaman tekrar yazıcağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.