GTX 1660 Ti sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Ucrold

Hectopat
LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?

LoL oynarken en dusukte 80FPS'de falan takılıyorum. Acaba ekran kartımı fazla kullanmaya zorlama şansım var mı? Ya da işlemci?

İşlemcin nedir? LoL gibi oyunlar işlemciye daha çok önem verir.

İşlemcin ne ve RAM'in kaç GB? Sadece ekran kartına göre yorum yapmak zor. 1. nesil i5 işlemciye 1660S takan gördüm :D

LoL genel olarak sorunlu bir oyun. Grafik ayarlarını düşüğe değil de yükseğe almayı dener misin?
Ekstra olarak Windows Arama yerine Grafik ayarları yazıp GözAt'a tıklayıp LoL ExE'yi seçip yüksek performansa almayı deneyebilir misin?

Bu şekilde Client'i de ExE'yi de yüksek performansa alman gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
LoL genel olarak sorunlu bir oyun. Grafik ayarlarını düşüğe değil de yükseğe almayı dener misin?
Ekstra olarak Windows Arama yerine Grafik ayarları yazıp GözAt'a tıklayıp LoL ExE'yi seçip yüksek performansa almayı deneyebilir misin?

Bu şekilde Client'i de ExE'yi de yüksek performansa alman gerekiyor.
Yükseğe aldığımda droplar başlıyor.
Belki dosyaları bozuktur diye oyunu sildim bir daha indiriyorum. İndiği zaman tekrar yazıcağım.

Yükseğe aldığımda droplar başlıyor.
Belki dosyaları bozuktur diye oyunu sildim bir daha indiriyorum. İndiği zaman tekrar yazıcağım.
Dediğim gibi grafik ayarlarını uygularsan oyun APU ekran kartı yerine harici ekran kartını kullanacaktır. Bu da büyük ihtimalle sorununu çözer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı