- Makaleler
- 1
3000 MHz alsanız bile 2666 MHz'de çalışacaktır.Bazı arkadaşlar 3000Mhz desteklemez dedikleri için 2660mhz baktım
3000 MHz alsanız bile 2666 MHz'de çalışacaktır.Bazı arkadaşlar 3000Mhz desteklemez dedikleri için 2660mhz baktım
3000 MHz RAM 2666 MHz de çalışır sıkıntı olmaz.Bazı arkadaşlar 3000Mhz desteklemez dedikleri için 2660mhz baktım
İyi. Ekran kartını RTX 2060'da yapabilirsiniz. O işlemcinin 2060'a kadar sınırı var.
İşlemciye önem vermedim 700tl indirimdeydi bu yüzden bunu tercih ettim aynı bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir işlemci varsa çok sevinirim teşekkürler5k'lık sistemde i3 neden var? Şimdiden hayırlı olsun.
Mesajımı aklıselim okuduysanız kötü bir işlemci demedim. Bu kadar pahalı bir sistemde neden işlemciyi yükseltmedi diye soruyorum. İyi günler.i3 10100F'e alternatif bir işlemci önerir misiniz?
Bütçeniz bu kadar ise almanızı tavsiye ederim. İyi günlerde kullanın.İşlemciye önem vermedim 700tl indirimdeydi bu yüzden bunu tercih ettim aynı bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir işlemci varsa çok sevinirim teşekkürler
İşlemciye önem vermedim 700TL indirimdeydi bu yüzden bunu tercih ettim aynı bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir işlemci varsa çok sevinirim teşekkürler.
Mesajımı aklıselim okuduysanız kötü bir işlemci demedim. Bu kadar pahalı bir sistemde neden işlemciyi yükseltmedi diye soruyorum. İyi günler.
Bütçeniz bu kadar ise almanızı tavsiye ederim. İyi günlerde kullanın.
Ben size kötü mü dediniz dedim? Ne alsın? i5 10400F + 1650S mi alsın?Mesajımı aklıselim okuduysanız kötü bir işlemci demedim. Bu kadar pahalı bir sistemde neden işlemciyi yükseltmedi diye soruyorum. İyi günler.
Bütçeniz bu kadar ise almanızı tavsiye ederim. İyi günlerde kullanın.
5K'lık sistemde i3 neden var? Şimdiden hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.