GTX 1660 Ti Sistem Toplama: QP Super Nova

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
GTX 1660 Ti Sistem Toplama: QP Super Nova
NVIDIA’nın yeni GTX 1660 Ti ekran kartını barındıran QP Bilişim’in Super Nova bilgisayarını topluyoruz. Ray Tracing destekli oyunların sayısı Rise of the Tomb Raider’ın da kervana katılmasına rağmen bir elin parmaklarını geçemedi. Bu bağlamda bazı kullanıcılar, çok az oyunda deneyimleyebilecekleri bu teknoloji için RTX kartlara ekstra ücret ödemek istemiyor. Öte yandan GDDR6 gibi güncel teknolojilerden […]

Devamı: GTX 1660 Ti Sistem Toplama: QP Super Nova
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Alacak arkadaşlara anakartı 4 slotlu bir model ile değiştirmelerini öneririm. Bu seviyedeki bir sistem için 2 adet slot şaka gibi.
İleride 32 GB RAM eklemeyeceksen şaka gibi olacak bir yanı yok bence, 8 GB (4X2) olarak kullanılsa haklısın derim ama 8X2 16 GB olarak kullanılmış, gayet yeterli bence, 32 GB RAM'e ihtiyaç duyulana kadar yıllar yıllar geçer, o zamana kadar da bu PC'lerin yüzüne bakılmaz.

İleride 32 GB RAM eklemeyeceksen şaka gibi olacak bir yanı yok bence, 8 GB (4X2) olarak kullanılsa haklısın derim ama 8X2 16 GB olarak kullanılmış, gayet yeterli bence, 32 GB RAM'e ihtiyaç duyulana kadar yıllar yıllar geçer, o zamana kadar da bu PC'lerin yüzüne bakılmaz.
Sizce olmayabilir bence var, ben 16GB'ın yetmeyeceği zamanları çok uzak görmüyorum. Bence 100 TL fark ödenmeli.

AAA oyunları en yüksek ayarlarda oynamadığımız sürece 16GB'ı yeterli olarak görüyorum.
Yetmiyor gibi bir ifade mi kullandım? En yüksekte de kullansak şu an yetiyor ama bu şekilde oyun içerikleri arttıkça geliştikçe bu durum değişebilir. Ucuz da bir anakart değil 550 TL civarına satılıyor ortalama, 100 TL fazlasına 4 slotlu iyi bir anakart alınıyor. Gerek yok sistemin önünü kapatmaya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı