Çözüldü GTX 1660 Ti sistem Warzone'da düşük performans veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

adam john

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. R5 2600, GTX 1660 Ti ve 16 GB RAM var. Son güncellemeden sonra FPS 100'den 55'e düştü. 60 üstünü oyunda hiç göremiyorum. 3 hafta önce yayınlanmış bir videoda 100 FPS alan video var. Ekran kartının sürümlerini değiştirdim. Oyunu silip yükledim, yine aynı. Sorun nerededir yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. R5 2600, GTX 1660 Ti ve 16 GB RAM var. Son güncellemeden sonra FPS 100'den 55'e düştü. 60 üstünü oyunda hiç göremiyorum. 3 hafta önce yayınlanmış bir videoda 100 FPS alan video var. Ekran kartının sürümlerini değiştirdim. Oyunu silip yükledim, yine aynı. Sorun nerededir yardım eder misiniz?

Sıcaklık değerleri neler? BIOS'tan RAM frekansını kontrol edin. Driverları DDU ile silip tekrar yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı