GTX 1660 Ti sistem yükseltme

birgeequen

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende şu an 1 senelik GTX 1660 Ti ekran kartı i5 12. Nesil işlemci ve 8 GB RAM'lı bir kasa var. Bu sisteme 30 klık bir yükseltme yapacağım. Tavsiyeniz ne olur anakart falan değişmem gerekiyorsa güç kaynağı değişmem gerekiyorsa toplam 30 k ya bu sistemi bana yükseltebilir misiniz?

RAM'ini yükselt ve ekran kartı al.

İşlemcisi iyi duruyor.

İşlemcisine dikkat etmemişim, anakartı iyi değilse anakart değişikliği ve M.2 SSD takviyesi de olsa tadından yenmez aslında. (Sizin önerdiğiniz şeyleri almıyorum listeye zaten var diye.)

Şöyle düşündüm hocam 4060 ve Ryzen 7 alıp RAM ve anakartı değiltireceğim 1660'ı satmayı planlıyorum 1 yıl kullandım hep valoran tcs gibi oyunlarda oynadım ama düşük ayarlarda oynuyorum genellikle kaça satabilirim?

Ryzen 7 yerine istersen Ryzen 5 7500 F de alabilirsin daha doğrusu alacağın Ryzen 7 modeliyle Ryzen 5 7500F in Google da performans kıyaslama testleri video olarak o testlere bakıp alabilirsin. Ayrıca neden attığım linkteki bilgisayarı almayı düşünmüyorsun?

Ayrıca 1660 ekran kartını satmak istersen 3000 TL'ye satabilirsin.

Ryzen 7 yerine istersen Ryzen 5 7500 F de alabilirsin daha doğrusu alacağın Ryzen 7 modeliyle Ryzen 5 7500F in Google da performans kıyaslama testleri video olarak o testlere bakıp alabilirsin. Ayrıca neden attığım linkteki bilgisayarı almayı düşünmüyorsun?

Hocam çünk
Ryzen 7 yerine istersen Ryzen 5 7500 F de alabilirsin daha doğrusu alacağın 7

h
modeliyle Ryzen 5 7500F in Google da performans kıyaslama testleri video olarak o testlere bakıp alabilirsin. Ayrıca neden attığım linkteki bilgisayarı almayı düşünmüyorsun?

Ayrıca 1660 ekran kartını satmak istersen 3000 TL'ye satabilirsin.Hocam
Hocam çünkü geçen sene hazır aldığım için ailem izin vermez uğraşmaz. Ryzen 7 5800x bakıyorum. Ayrıca 1660 ti low ayarlarda 1yıl kullandım 3000 az değilmi?

Hocam çünkü geçen sene hazır aldığım için ailem izin vermez uğraşmaz. Ryzen 7 5800X bakıyorum. Ayrıca 1660 Ti Low ayarlarda 1yıl kullandım 3000 az değil mi?

2. el piyasasına baktığınızda maalesef durumlar böyle, bu tür ekran kartlarına baktığımız zaman mining çıkması veya mining yapılmaya başlanacağı zaman piyasanın çökmesi vs. olunca millet sıfır 1660'lara 2000 - 3000 gibi fiyatlar yazmaya başladı hocam.

DDR4 sistemden devam edecekseniz Ryzen 7 5800X güzel bir seçim olacaktır. Oyun oynuyorsanız zaten bu tür işlemciler sizi uzun yıllar götürecektir. Diğer dediğiniz şeyleri de yapabilirsiniz, güzel bir yükseltme seçeneği olmuş olur. @birgeequen

Son düzenleme:
2. el piyasasına baktığınızda maalesef durumlar böyle, bu tür ekran kartlarına baktığımız zaman mining çıkması veya mining yapılmaya başlanacağı zaman piyasanın çökmesi vs. olunca millet sıfır 1660'lara 2000 - 3000 gibi fiyatlar yazmaya başladı hocam.

DDR4 sistemden devam edecekseniz Ryzen 7 5800X güzel bir seçim olacaktır. Oyun oynuyorsanız zaten bu tür işlemciler sizi uzun yıllar götürecektir. Diğer dediğiniz şeyleri de yapabilirsiniz, güzel bir yükseltme seçeneği olmuş olur. @birgeequen

Evet hocam teşekkür ederim. Peki 16 mı 32 GB RAM mı bu sisteme iyi gider ve ayrı olarak bu işlemci ve ekran kartı için ne değişmem lazım anakart RAM yeterli mi veya değiştireceğim ürünlerin yenilerinin fiyatı ne kadar tutar belirtirseniz sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı