Gtx 1660 Ti Sistem

Konu için yardımcı olan arkadaşlar böyle değişiklikler yaparak bu sistemi oluşturdum. Sistem uyum hakkında bilgi verir misiniz ??

Ram bilerek bunu seçtim alengirli olsun diye. :) Sistem den hdd çıkartabilirim sadece ssd olabilir yükseltmek şartıyla başka değiştirmemi istediğiniz herhangi bir parça var mıdır ??

Toplam : 6911 TL
Ssd ve hdd yi çıkartıp sadece 512gb m2 ssd tercih ederseniz sistem 10 numara

Sizin yerinizde olsam bu kasayı alırdım. Rtx 2070 var.
Afedersiniz de sırf 2070 var diye ramden ssd den kasadan psu dan herşeyden kısılıp o işlemci ve o ekran kartını 400-500 tl lik anakarta da emanet edilmez
Sırf 2070 var diye herşeyden kısılmaz
Konu için yardımcı olan arkadaşlar böyle değişiklikler yaparak bu sistemi oluşturdum. Sistem uyum hakkında bilgi verir misiniz ??

Ram bilerek bunu seçtim alengirli olsun diye. :) Sistem den hdd çıkartabilirim sadece ssd olabilir yükseltmek şartıyla başka değiştirmemi istediğiniz herhangi bir parça var mıdır ??

Bu sisteminiz 10 numara sadece ssd hdd çıraktıp 512 gb 3200okuma 3000yazma değeeleri olan bir m2 eklersen uzun yıllar götürür sizi :)

Ekran kartı olarak daha ucuz modellere yönelin ve kasayı değiştirin mutlaka. Hava akışı hiç iyi değil.
Sizin yerinizde olsam bu kasayı alırdım. Rtx 2070 var.
RTX2070 ile herşey bitmiyor. Çok parçadan kısılmış. Hele kasa ve psu berbat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı