GTX 1660 Ti sistemde uzun süre sonra mavi ekran ve performans düşüşü

appledelisi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu yıl üniversiteye başladım ve bunun için bir MacBook aldım, zaten sahip olduğum MSI bir laptopum vardı onu da kapatıp kaldırdım, birkaç ay hiç açmadım bile hiç ihtiyacım olmuyordu çünkü. Ara tatilde eve gelince açtım oyun oynamaya çalışıyorum ama imkansız. En son kapatıp gittiğimde böyle bir sorun yoktu. TFT açıyorum o kadar kasıyor ki. Geçen gün mavi ekran verdi bir anda ilk defa, kendi kendine yeniden başlattı. Biraz önce Valorant'a girmeye çalıştım 10 FPS 1300 ping %100 paket kaybı ama şu an hız testi yapıyorum downloadım 70 uploadım 10, 20'ye 5ken bile bu kadar kötü değildi Valorant gayet iyi oynayabiliyordum. Böyle bir sorun neden olabilir? Bilgisayar MSI GL75 i7 16 GB RAM GeForce GTX 1660 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla bilgi toplamanız gerek. Msi afterburner ve hwinfo indirip oyuna girdikten sonraki değerlere bakın.

Termal macun ve termal ped değişimlerini yaptırın. Format attırıp, laptopu kendine getirin derim. Fan blokları toz toprak içinde kalmıştır yüksek ihtimal. Belli ki bakıma ihtiyacı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00