GTX 1660 Ti son güncelleme sonrası AOC 23G2U G-Menu çalışmıyor

psychonaut

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2014
Mesajlar
312
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Finans
Selamlar,

AOC 24G2U monitor ve Geforce GTX 1660 Ti kullanıyorum. AOC'nin G-Menu uygulamasını bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum ancak GeForce'un 14 Ocak tarihli son sürücüsüne güncelleyince problem yaşamaya başladım.

Sürücü güncellemesi sonrası G-menu açılıyor, monitörü algılıyor ve monitörümün ismi de yazıyor ancak hiçbir ayar yapılamıyor, monitör ayarlarının olduğu sekmeler aktif olmuyor. G-menu'yü kullanmamın tek sebebi monitorun düşük mavi ışık özelliğini açabilmek için (Monitor üzerinde OSD ayarlarda o özellik yok, sadece G-menu ile kullanılabiliyor) yani G-menu benim için olmazsa olmaz durumda.

AOC'nin sitesinden monitorun driver'larını ve G-menu'nün son versiyonunu indirdim, monitor sürücüsü ve G-menu'yü kaldırıp yeniden yükledim ama değişiklik olmadı. Son çare olarak NVIDIA sitesinden 20 Eylül tarihli eski driver paketini indirip, temiz kurulum şeklinde kurarak önceki sürüme döndüm ve tekrar çalışmaya başladı. Güncel driver'a tekrar geçince ise yine aynı sorun oluyor. Benzer problemi yaşayan ve çözüm bulabilen var mı? Nvidia'nın bir sonraki driver güncellemesini mi beklemek gerek?
 

Geri
Yukarı