GTX 1660 Ti ve i5 4570 uyumlu olur mu?

yiğiteryılmaz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hepinize. Doğru cevap lazım Intel B85 DDR 3 anakartım 8 GB RAM GT 730 4 GB DDR3 ekran kartım 500 watt Hadron marka PSU var. Şimdi darboğaz hiç onemli değildir. GTX 1660 alsam taksam anakartım işlemcim RAM'lerim falan uyar değil mi? Zaten ileride işlemciyi yükselteceğim bir de önerebileceğiniz güzel ekran kartları varsa sistemime göre önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kullanabilirsin. Fakat ekran kartı takılmayacak ya da çalışmayacak anlamına gelmez. Sadece potansiyel performansın bir kısmını kullanamayabilirsin.

Evet kullanabilirsin. Fakat ekran kartı takılmayacak ya da çalışmayacak anlamına gelmez. Sadece potansiyel performansın bir kısmını kullanamayabilirsin.

Teşekkürler peki şimdi bunun 2.elleri 5000 TL civarı sizce değer mi yoksa var mı önerebileceğiniz bir şey.

Bir de anakartım desteklemez diye sebepsizce içimde bir kuşku var 1500 liralık Turbox markalı B85 anakart çünkü kaldırır değil mi hocam.

PCIe 3.0 olduğu için Ekran kartın sokete uyum sağlayıp çalışacak, dediğim gibi tam verim alamayacaksın, bu anakart üzerinde işlemci yükseltmende sadece 4. nesiller içerisinde olabilecek b85 olduğu için.

Eğer sonrasında anakart ve işlemciyi tamamen değiştirip 6.7 nesile geçerim diyorsan yapacağın iş mantıklı olabilir.

Tama olarak bu bilgisayardan beklentilerine bağlı. Ona göre karar vermelisin

PCI-e 3.0 olduğu için ekran kartın sokete uyum sağlayıp çalışacak, dediğim gibi tam verim alamayacaksın, bu anakart üzerinde işlemci yükseltmende sadece 4. nesiller içerisinde olabilecek B85 olduğu için.

Eğer sonrasında anakart ve işlemciyi tamamen değiştirip 6.7 nesile geçerim diyorsan yapacağın iş mantıklı olabilir.

Tama olarak bu bilgisayardan beklentilerine bağlı. Ona göre karar vermelisin.

Teşekkürler çok sağ olun gerçekten çok yardımcı oldunuz direk 2.el 4500'e GTX 1660 Super veya Ti alacağım çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı