Eki Görüntüle 802784
Eki Görüntüle 802786
Şehir içinde ve şehir dışında medium ayarlarda böyle alıyorum. GTX 1660 Ti ve i5 9400F işlemcim var.
Neden sadece 4 çekirdek görünüyor? Ayrıca işlemci kullanımını da açıp paylaşır mısın? RAM kaç GB?
Laptoplarda darboğaz olmaz hocam.
Kullanım oranları şaşırttı birinde %53 birinde %71 bu yüzden darboğaz olabileceğini düşündüm.
Nasıl düzeltebilirim?
8 GB kullanıyorum.
Peki neden böyle oluyor bilen var mı?
Bende de GTX 1660S vs 8 GB RAM var, aynı sorunlardan ötürü bende konu açtıgımda RAM'lerin yetersiz kaldıgını söylediler. Muhtemelen sizinde sorun bu olmalı.
Selamlar, 8 gb ram genelde bu oyun için yetersiz kalıyor. Bence sorun kesinlikle ramden kaynaklı. i5 9300h gtx 1660 ti 8 gb ram ile bu fpsleri alırken 16 gb a yükseltince bariz artış sağlanıyor performansta. Yani 8 gb ram darboğaz yaratıyor.8 GB kullanıyorum.
Peki neden böyle oluyor bilen var mı?
Siz 8 GB RAM taktıysanız düzeldi mi peki?
Bu konuyu okuyabilirsin.GTX 1660S sistemde Warzone düşük GPU kullanım değerleri
Merhaba arkadaşlar. Warzone oynarken yüksek ayarlarda düşük FPS ve düşük GPU kullanımı ile karşılaştım, oyun arayüzünde geçişler yaparken de donmalar yaşıyorum. Ekran kartı sürücülerini kontrol ettigimde son sürümü kullandıgımı belirtiyor ve sürüm 460.89. Bilgisayrımı dün teslim aldım, sizce...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.