GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 1600 nasıl olur?

Saolun cevaplarınız için hepinize
R5 1600 ile gtx 1660ti mı?
Evet, ekran kartın modeli de armor. Şahsen ben soğutmasından memnunum bu sıcaklıklarda en fazla 76 derece gördü 2 2.5 saatlik kullanımda. Yukarıdakiler şunu al bunu al diyor da paran varsa al tabi basit mantık ama bütçen buna yetiyorsa hem işlemci hem ekran kartı da iyi, için rahat olsun.

Son düzenleme:
Peki ne zaman gelir Türkiye'ye?
Ben bilgisiyarı 6 7 saat kullanıyorum bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki ne zaman gelir türkiyeye?

ben bilgisiyarı 6 7 saat kullanıyorum bir sıkıntı olurmu?

Kasanın hava akışı, bulunduğun ortamın sıcaklığı ve oynadığın oyunlara göre değişir. 6 7 saat oyun oynamak büyük ihtimalle baya baya ısınmasına yol açıcak.

Kasanın hava akışı, bulunduğun ortamın sıcaklığı ve oynadığın oyunlara göre değişir. 6 7 saat oyun oynamak büyük ihtimalle baya baya ısınmasına yol açıcak.
Kasa 4 tane fan var hava akışıda fena değil ortamda genelde klima açık. Oynadığım oyunlarda Witcher 3 Rainbow dead by daylight ve dylight sıkıntı olur mu yine?

kasa 4 tane fan var hava akışıda fena deil ortamda genelde klima açık oynadığım oyunlarda witcher 3 rainbow dead by daylight ve dylight sıkıntı olurmu yine
6 7 saat bence evet düşün sabah 10da oturuyorsun akşam 5te kalkıyorsun. O kadar saat oturmak ekran kartını falan boşver sağlığın için zararlı..

6 7 saat bence evet düşün sabah 10da oturuyorsun akşam 5'te kalkıyorsun. O kadar saat oturmak ekran kartını falan boşver sağlığın için zararlı.
Maksimum 6 saat çünkü benden küçük kardeşim de var onla birlikte oynuyoruz. O zaman 4 5 saat oynamaya dikkat edelim.

Ryzen 3600 çıkıyor bu gün itibariyle. Benchmarklarda Ryzen 7 2700X'i geçiyor hatta tek çekirdek performansınea i9 9900K'ya rakip oluyor. Cinebench testlerindede i9 9900K'yı baya bir yakalıyor. Ekran kartı olarakda RX580 yada RX 590 yerine Gtx 1660 yada Gtx 1660 Ti al daha az güç tüketip daha iyi performans veriyor. Hem elektrik faturası daha az gelir.

Peki Türkiye'ye ne zaman gelecek bu işlemciler gelse bile İtopyadan alacağım ben İtopya koyacak mı bu işlemcileri?

peki türkiyeye ne zaman gelicek bu işlemciler gelse bile itopyadan alıcam ben itopya koyucakmı bu işlemcileri?
1-2 gün içerisinde raflarda olur diye umuyorum. İtopya mutlaka listesine ekliyecektir fiyat olarakda 1300tl civarı olur diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…