GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 1600 nasıl olur?

Saolun cevaplarınız için hepinize
R5 1600 ile gtx 1660ti mı?
Evet, ekran kartın modeli de armor. Şahsen ben soğutmasından memnunum bu sıcaklıklarda en fazla 76 derece gördü 2 2.5 saatlik kullanımda. Yukarıdakiler şunu al bunu al diyor da paran varsa al tabi basit mantık ama bütçen buna yetiyorsa hem işlemci hem ekran kartı da iyi, için rahat olsun.

Son düzenleme:
Yani dostum 1660 Ti Armor 2000-2300 arası bir fiyat. 100-150 daha koy Gaming X modelini al derim. Soğutması Armor'a göre çok daha iyi. Hem RGB ledleriyle daha şık. 1600 alacağına bugün satışa sunulacak 3000 serisini bekle. Tabii Türkiye'ye biraz geç gelebilir. Eğer beklemiyeceksen, 100-150 koy R5 2600 al derim. Kart olarak da bütçene göre ya 1660 ya da 1660 Ti alırsan daha mantıklı olur. RX590'dan biraz uzak durmanı tavsiye ederim. 1660 Ti pahalı gelse bile şu an GTX1660 ile RX590 neredeyse aynı fiyat. Aralarında 5-10 FPS ile GTX1660 önde. Hem sadece performans değil, yazılım, TDP değeri gibi şeylerde önemlidir. Teşekkürler.
Peki ne zaman gelir Türkiye'ye?
Evet, ekran kartın modeli de Armor. Şahsen ben soğutmasından memnunum bu sıcaklıklarda en fazla 76 derece gördü 2 2.5 saatlik kullanımda. Yukarıdakiler şunu al bunu al diyor da paran varsa al tabii basit mantık ama bütçen buna yetiyorsa hem işlemci hem ekran kartı da iyi, için rahat olsun.
Ben bilgisiyarı 6 7 saat kullanıyorum bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın hava akışı, bulunduğun ortamın sıcaklığı ve oynadığın oyunlara göre değişir. 6 7 saat oyun oynamak büyük ihtimalle baya baya ısınmasına yol açıcak.
Kasa 4 tane fan var hava akışıda fena değil ortamda genelde klima açık. Oynadığım oyunlarda Witcher 3 Rainbow dead by daylight ve dylight sıkıntı olur mu yine?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamaya karar verdim, 2 sorum var. GTX 1660 Ti'ın Armor serisi nasıl?
Ryzen 5 1600 ile Ryzen 5 2600 arasında çok fark var mı? Bütcem fazla olmadığı için Ryzen 5 1600 alicam. Üzülmeli miyim sizce yoksa cok fark yok mu?
Ryzen 3600 çıkıyor bu gün itibariyle. Benchmarklarda Ryzen 7 2700X'i geçiyor hatta tek çekirdek performansınea i9 9900K'ya rakip oluyor. Cinebench testlerindede i9 9900K'yı baya bir yakalıyor. Ekran kartı olarakda RX580 yada RX 590 yerine Gtx 1660 yada Gtx 1660 Ti al daha az güç tüketip daha iyi performans veriyor. Hem elektrik faturası daha az gelir.

Ryzen 3600 çıkıyor bu gün itibariyle. Benchmark'larda Ryzen 7 2700X'i geçiyor hatta tek çekirdek performansınea i9 9900K'ya rakip oluyor. Cinebench testlerindede i9 9900K'yı baya bir yakalıyor. Ekran kartı olarak da RX580 Ya da RX 590 yerine GTX 1660 Ya da GTX 1660 Ti al daha az güç tüketip daha iyi performans veriyor. Hem elektrik faturası daha az gelir.
Peki Türkiye'ye ne zaman gelecek bu işlemciler gelse bile İtopyadan alacağım ben İtopya koyacak mı bu işlemcileri?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı