GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 2600 GTA 5 FPS Düşüşleri

SSD’nin rahat olması gerek gereksizleri sil ya da 1TB HDD al ona oyunları yukle. Windows'u SSD'ye kur. 1TB HDD Seagate oneririm gecmiş olsun.
Bende de MSI GTX 1050 Ti Armor OC var bir sıkıntı cıkarmadı.
Hocam daha 70 GB boş alanım var ve sadece FPS sorunu GTA 5 ve BF 1’de oluyor diyorum ne alakası var ki SSD ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 426654

Armor kullanıyorum lakin max sıcaklık 72

Bi konuda daha görmüştüm. Birisinin benim sistemimle aynı sistemi vardı 40-50 fps alıyordu. Ram alınca düzeldi dedi 2x8 yaptım dedi.
Armor sıcaklık sorunu çıkartabilen bir model.72 derece de benim açımdan çok ısınmış.Kasanın yan camını çıkartarak deneyin oyunları belki düzelebilir.

Simdi soyle anlatayim, SSD cok kullanılırsa CPU yukselir yukselirse ısınır ısınırsa FPS duşer aynı sorun bende de vardı.
Armor sıcaklık sorunu çıkartabilen bir model. 72 derece de benim açımdan çok ısınmış. Kasanın yan camını çıkartarak deneyin oyunları belki düzelebilir.
Bende de 1050 Ti Armor var sorun yok su an.

Grafik Araçlarını yükledin mi?
Evet.
Armor sıcaklık sorunu çıkartabilen bir model. 72 derece de benim açımdan çok ısınmış. Kasanın yan camını çıkartarak deneyin oyunları belki düzelebilir.
72 derece bence normal bir seviye. Heleki GTA gibi bir oyunda. RX580 Armor kullanan arkadaşımın kart sıcaklığı 88' e kadar çıktı geri gönderdi kartı.

Oyun içi ekran görüntüsünü CPU ve GPU Kullanımı, Sıcaklık şeklinde at.
5 dakikaya yolluyorum.
1565552541902.png

1565552581621.png

1565552740440.png
1565552756666.png
1565552795533.png
1565552807634.png

SS'leri incelediniz mi?

Son düzenleme:
Yüksek ayarlarda tek kanal RAM kullanımına göre FPS değerleri gayet normal. İntel'e kıyasla AMD tarafında RAM'ların dual olması FPS'e etki ediyor. Yani kısaca yüksek ayarlarda 70 FPS civarı gayet normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı