GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 2600 Sıcaklık Değerleri

Selim Akıncı

Hectopat
Merhabalar GTX 1660 Ti Armor ekran kartı, Ryzen 5 2600 islemcim var. MGS 5 Ground Zerousa girdim denemek için GPU %60'da 60 derecenin üstünü görmedim. İşlemci %20 ile %30 arası gitti. Sıcaklık 55 derece sabitti. Bu arada grafikler extra ve 1080p. Oyunda FPS 60 sabitleme vardı. Yaklaşık 30 dakika oynadım. Kasam Thearmaltake V200 RGB Edition. Sizce GPU ve CPU degerleri nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda bu uygulama vardı kalp atışı gibi gösteriyordu.Ordan bakabilirsiniz Görev Yöneticisi de gösterir ya da MSI Afterburner var onda Hem Fps hemde sıcaklıklarınızı görebilirsiniz.Zaten sıcaklığı kafanıza takmanıza gerek yok 3 önde 1 arkada fan var.70 i geçmez.

Bilgisayarda bu uygulama vardı kalp atışı gibi gösteriyordu.Ordan bakabilirsiniz Görev Yöneticisi de gösterir ya da MSI Afterburner var onda Hem Fps hemde sıcaklıklarınızı görebilirsiniz.Zaten sıcaklığı kafanıza takmanıza gerek yok 3 önde 1 arkada fan var.70 i geçmez.
Çok yanlış bir yorum. Benim de kasam thermaltake v200 ve ekran kartım gtx 1660 ti Armor 70i geçiyor valla.

Kasanın önde 3 arkada 1 fanı olabilir fakat önü kapalı yeteri kadar hava çekmiyor ve dönme hızları düşük. Egzoz fan sıcak havayı atmakta başarısız olabilir veya bunlardan ikisi de olabilir. Sonuç olarak sıcak hava kasada hapsoluyor.

Çok yanlış bir yorum. Benim de kasam thermaltake v200 ve ekran kartım gtx 1660 ti Armor 70i geçiyor valla.

Kasanın önde 3 arkada 1 fanı olabilir fakat önü kapalı yeteri kadar hava çekmiyor ve dönme hızları düşük. Egzoz fan sıcak havayı atmakta başarısız olabilir veya bunlardan ikisi de olabilir. Sonuç olarak sıcak hava kasada hapsoluyor.
Yanlız adamın mesajını okumamışsınız Fps=60'a sabit.:)

kaç dereceyle oynuyorsun? Bu arada temperli camı üstten biraz gevşet boşluk oluşuyor ordan kasaya daha rahat hava girer

Merhabalar GTX 1660 Ti Armor ekran kartı, Ryzen 5 2600 islemcim var. MGS 5 Ground Zerousa girdim denemek için GPU %60'da 60 derecenin üstünü görmedim. İşlemci %20 ile %30 arası gitti. Sıcaklık 55 derece sabitti. Bu arada grafikler extra ve 1080p. Oyunda FPS 60 sabitleme vardı. Yaklaşık 30 dakika oynadım. Kasam Thearmaltake V200 RGB Edition. Sizce GPU ve CPU degerleri nasıl?

FPS kilitli olduğu için kart fazla yorulmuyor böylece serin kalıyor. Monitörünüz 60hz ise mantıklı.

bence 78 derece iyi bir derece.Benim bildiğim 85 den yukarısı sıkıntı
Ne kadar süre kullanıldı falan değişir. Şimdi ben hep düşük sistemli oyunlar oynadığım için bilemiyorum ama dediğim gibi soğuk bir gece witcher 3 oynadım o ekran kartını full kullanıyordu 69da tıkandı. Sonbahar ve kış baya rahat edeceğiz gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı