Bütçenize uygunsa RTX 2060.Selamlar arkadaşlar, ekran kartı bakıyorum ancak bu kartların üstünde ki kartlara gücüm yetmez gibi duruyor. Ne diyorsunuz alacak olsanız hangisini alırsınız? RTX 2060'ın Zotac, Gigabyte gibi markalarında fiyatları biraz daha uygun. 1660 Ti'ın MSI fiyatına falan denk geliyor ortalama. Düşüncelerinizi bekliyorum. 1080P için almayı düşünüyorum.
Çok çirkin bir model soğutmasının da bir farkı yok neredeyse diğerlerinden. Galax'ı severim ama bu kart çok çirkin, sunulan girişler az, soğutması vasat.2060 tercih edin fakat Gigabyte almayın ısınma sorunu var diye biliyorum Galax tercih edebilirsiniz.
Fırın olduğu için. Aşırı ısınıyor.Neden almasin hocam?
Gigabyte RTX 2060 Windforce OC modelini kullanıyorum. Isınma sorunu hiç yaşamadım.Fırın olduğu için. Aşırı ısınıyor.
Kolayca 80 derecelere ulaşıyor. Kasanızla alakalı bir durum olabilir veya 85 dereceyi soğuk sanıyor olabilirsiniz hocam.Gigabyte RTX 2060 Windforce OC modelini kullanıyorum. Isınma sorunu hiç yaşamadım.
Sanırım ekran kartını hiç kullanmadınız daha. Dediğim gibi ısınan bir model. Tabi oda sıcaklığı, kasa gibi etmenler sıcaklığı etkiler.Gigabyte RTX 2060 Windforce OC modelini kullanıyorum. Isınma sorunu hiç yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.