GTX 1660 Ti vs RTX 2060

VG24VQ çöpü yerine Dell S2422HG veya Philips 272E2FA'ya bakın.

Aradaki fiyat neredeyse bin TL.

Sanırım RTX almak daha mantıklı ama biraz daha düşünüceğim belki laptoplara yönelirim.

Aradaki fiyat farkı neredeyse bin TL ve sadece GTX 1660 Ti'lı sistemde SSD iyi RTX 2060'lı olan sistemde biraz daha düşük yazma hızlarına sahip SSD var onun dışında neredeyse aynı.

Dediklerinizi düşüneceğim bana da RTX 2060 almak daha mantıklı geliyor belki laptoplara yönelirim fiyatlar orada daha uygunsa.

Teşekkür ederim ama Intel sistem kullanmak istemiyorum sanırım ben biraz AMD fanıyım.

VG24vq çöpü yerine Dell S2422HG veya Philips 272e2Fa'ya bakın.

Sanırım Dell S2422HG VA panel. IPS olması benim için daha iyi olur IPS monitör önerileriniz varsa atabilir misiniz?

Aradaki fiyat neredeyse bin TL.
Bence 1000 TL'ye değer, arada değecek kadar bir performans farkı olduğunu düşünüyorum, sadece performans değil, yazılımsal olarak da desteği var (DLSS gibi) ben olsam RTX 2060 alırdım ama sizin tercihiniz.
Teşekkür ederim ama Intel sistem kullanmak istemiyorum sanırım ben biraz AMD fanıyım.
Hocam fanboyluğa gerek yok hangisi sizin için fiyat performans ise onu alın derim ben . Bu işin Intel'i AMD'si yok hangisi cebimize uygunsa onu almak lazım, tabi siz nasıl düşünüyorsanız.

1000 TL için; 2060 alırdım ben. Bir arkadaşında dediği gibi: ''Ekipman değiştirmek GPU değiştirmekten daha kolay.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…