GTX 1660 Ti vs RX 580 Hangisi Alınmalı?

LeMoNata

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet biliyorum aralarında fiyat farkı var fakat o fiyat farkına değer mi? RX 580 alsam oyunları (en azından bir 2-3 sene) HIGH-ULTRA arası oynatır mı? Bu arada işlemcim i7 4770 olacak ve güç kaynağım 500W.

Evet biliyorum aralarında fiyat farkı var fakat o fiyat farkına değer mi? RX 580 alsam oyunları (en azından bir 2-3 sene) HIGH-ULTRA arası oynatır mı? Bu arada işlemcim i7 4770 olacak ve güç kaynağım 500W.
Valla videolardan gordugum kadarıyla rx 570 ve rx580 arasında çok fps farkı olmuyor fiyatı rx570 in fiyatı baya ucuz rx580 e göre sen de bir araştır ona göre rx570 tercihlerin arasında bulunsun. Öte yandan 1660ti tabiki çok daha iyi bir kart o kadar para verecek misin sana bağlı :) darboğaz 1660ti da olur ama ne kadar olur dersen bilemem denemek lazım :) işlemcin ne kadar fps verirse en yüksek ayarda o kadar fps alırsın 1660ti de diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı