Shinyapo LXXIV
Decipat
Hangi marka mesela?Sistemin çok eksiği var, kasası bile çok sesli çalışıyor. Gamegaraj sitesindeki ürünlerin değişik markaları var. Bilemiyorum çok güvenemedim.
Hangi marka mesela?Sistemin çok eksiği var, kasası bile çok sesli çalışıyor. Gamegaraj sitesindeki ürünlerin değişik markaları var. Bilemiyorum çok güvenemedim.
Biostar anakart, Powercolor ekran kartı gibi, bu markaları daha önce duymamıştım.Hangi marka mesela?
Biostar eskiden beri anakart üreticisi güvenebilirsiniz ancak Powercolor hakkında benim de bilgim yok.Biostar anakart, Powercolor ekran kartı gibi, bu markaları daha önce duymamıştım.
Uzun zamandır AMD ekran kartı üretir. Sağlam markadır.Biostar eskiden beri anakart üreticisi güvenebilirsiniz ancak Powercolor hakkında benim de bilgim yok.
Anladım hocam sağ olun.Uzun zamandır AMD ekran kartı üretir. Sağlam markadır.
Havalandırması iyidir hocam o kasanın.rx6600 ve gtx 1660ti karşılaştırmasına baktım. Yaklaşık 10 fps gibi bi fark var, bütçemi az daha çıkarım 6600xt almaya çalışacağım.
https://www.itopya.com/pqueen-ultra...b-nvme-gen4-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
Bu sistemi buldum fakat işlemcisi yeterli gelir mi bilmiyorum açıkçası ve bu kasa biraz küçük havalandırması umarım iyidir.
Sistemin çok eksiği var, kasası bile çok sesli çalışıyor. GameGaraj sitesindeki ürünlerin değişik markaları var. Bilemiyorum çok güvenemedim.
En en en.Siz bilirsiniz. Yapabileceğiniz en mantıklı şey odur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.