GeForce NVIDIA kullanıyorum Witcher Ultra ayarlarda 60FPS'e sabitlemişti sonra onu limitsiz yaptım biraz düzeldi fakat Sekiro 60FPS sabitlenmiş gibi onu da Max ayarlarda oynuyorum, high yapıyorum yine 60FPS, oyunu optimize falan ettim GeForce'dan ne yapmam lazım?
Sekiro bildiğim kadarıyla 60 FPS üstüne çıkmıyor yani en fazla alacağınız değer 60 FPS. Birkaç program sayesinde arttıran görmüştüm biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
Sekiro bildiğim kadarıyla 60 FPS üstüne çıkmıyor yani en fazla alacağınız değer 60 FPS. Birkaç program sayesinde arttıran görmüştüm biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
A small utility to remove frame rate limit, add custom resolutions (widescreen support), increase FOV, borderless window, display and log stats and various game modifications for Sekiro - uberhalit...
github.com
Bir oyunla ilgili sorun yaşadığınıda ilk olarak PC Gaming wiki sayfasına bakmanı öneririm.