GTX 1660 Ti'dan RTX 2060'a geçilir mi?

onurcantank23

Decapat
Merhaba, şu an ROG STRIX 1660 Ti ekran kartım var, geçen ay almıştım fakat RTX 2060 bazı modelleri de GTX 1660 Ti'ye aldığım fiyata inmiş durumda, sizce GTX kartımı satıp RTX'e geçmeli miyim? Sistemim aşağıda yazılı, sizce değer mi bu değişimi yapmaya?
  • Ryzen 5 2600
  • GTX 1660 Ti
  • Corsair 16 GB 8x2 3000MHz
  • MP510 250 GB M.2 SSD
  • Sharkoon TG5
  • VS550 PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle değmez. Anladığım kadarıyla bir memnuniyetsizliğiniz de yok, ki Rog Strix'den bahsediyoruz, o yüzden 5-10 fps daha iyi alabilmek için, eski kartı satmakla yenisi için biraz para koymakla vs uğraşmaya, hem de maddi açıdan ekleme yapmaya değmez. Ben de aynısını Rx590 dan 1660ti'a geçmek için düşünüyordum aklımı kurcalıyordu. ama cidden mantıksız. 2 sene sonra çok daha iyi bir şeyler alırım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam gereksiz bir upgrade olur. Arkadaşın da dediği gibi 5-10 fps için bir ton uğraş. Size kalmış bir şey ama işlemciniz RTX 2070'i bile taşıyabilecek bir güçte. İleri bir zamanda RX 5700XT veya RTX 2070 gibi kartlara geçmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

evet karttan yana bir memnuniyetsizliğim yok ama 2060'in fiyatlarını görünce keşke biraz bekleseydım diyorum :D ama yine karttan memnunum size de bir sormak istedim upgrade yapmaya değer mi diye teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı