GTX 1660 Ti'den RTX 3060'a geçmek mantıklı mı?

Anladım. Bu işlemcideki problem hk. konu açıp yardım almanızı öneririm. Bunu cozebilirsiniz belki.

Anladım. Bu işlemcideki problem hk. konu açıp yardım almanızı öneririm. Bunu cozebilirsiniz belki.
Hocam uzun uzun yazmayayım dediğim gibi 1.5 senedir kullanıyorum. Bu sayede bu sorunları yaşayanlarla ilgili bir DC grubumuz bile var baya bir uğraştık olmuyor. Kronik sorun galiba. Alıcıyla konuştum fiyatı 14.5K yükselttiğimi kibar bir dille anlattım o da hak verdi. Cuma günü bir konuşacağız en kötü 14K'ya vermeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir fiyat?

Daha iyi hocam. 12k'dan her türlü iyi.

Elbette mantıklı, özellikle DLSS yaygınlaştıktan sonra oyun performansı konusunda sizi çok daha uzun süre idare eder 3060.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyi hocam. 12k'dan her türlü iyi.
Tamamdır hocam. Eğer satış olursa cuma günü yazarım artık buraya.
Evet hocam en çokta bu DLSS teknolojisi ilgimi çekiyor bizim kartlara gelseydi düşünmezdik bile satmayı. RTX de gözümüz yok zaten .

Ekran kartı performans olarak şuanki yaklaşık 1 sene önce çıkan 3050 ve ti modeline performans olarak 10 fps gibi bir fark atıyor bazı oyunlarda(dlss ve rtx siz) ama dlss açılırsa 1660 ti dan daha iyi performans veriyor fakat 1660 ti daha uzun ömürlü bir kart 6 gb vramiyle 4 gb vram 3 4 sene içinde yetmemeye başlayacak yeni çıkan oyunlarda 1660 ti daha uzun ömürlü olacak ve sattığınız fiyat cidden çok düşük yaklaşık 2 senelik bir 1660 ti lı laptop o kadar ucuza satılmaz bence en az 16 ksı var 0 1660 ti ları şuan 10.nesil 19k ya satıyorlar

Pek mantıklı değil, az daha ekleyip 3070'li Lenovo Legion alabilirsiniz ama tavsiyem elinizde dursun geçmeyin.

12 veren varsa sat geç.
6 k ekle bunu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…