GTX 1660 ve RTX 2070 aynı FPS veriyor

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Leauge of Legends'in bir kıyas olmadığını, GPU'nun kendini kullanmadığını vs. biliyorum. Fakat bendeki kart %37 kullanımda aynı yerde 150 FPS verirken, GTX 1660 aynı kullanımda orada 190 FPS veriyor. Ben ne anladım bu işten?

NOT: 1080p, iki pc ekran kartı hariç aynı

Son düzenleme:
İki farklı bilgisayar mı var yoksa tek mi?

Grafik ayarlarını yükseltin. Ekran kartı daha çok çalışacağı için işe yarayabilir.

LOL gerçekten ölçü olmasın. Hangi videoda izlediğimi hatırlamıyorum ama daha düşük ekran kartı daha yüksek performans veriyordu. Galiba işlemci esas farkı yaratıyormuş mesajlarda öyle yazıyordu. O videoyu aradım bulamadım şimdi. O yüzden kafanıza takmayın.

Benim anlamadığım 1080p de 144 Hz. için zaten 144 den fazla FPS ekrana yansımıyor o zaman 144 üstü ne verdiğinin ne önemi var? (Eski den 30 alacağız diye kırk takla atardık.)
Şöyle yorumlara gerçekten tilt oluyorum. O kadar para verip sistem toplamışım bir zahmet vermesi gereken fps'i versin. Performansta bir sıkıntı var sen diyorsunki sanki görüyosun boşver takma. Saçma bir kafa yapısı...
LOL gerçekten ölçü olmasın. Hangi videoda izlediğimi hatırlamıyorum ama daha düşük ekran kartı daha yüksek performans veriyordu. Galiba işlemci esas farkı yaratıyormuş mesajlarda öyle yazıyordu. O videoyu aradım bulamadım şimdi. O yüzden kafanıza takmayın.
Yüksek bir ekran kartı düşük bir ekran kartından daha düşük fps hiçbir koşulda vermez diyorlardı. Ondan kafaya taktım bende

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı