GTX 1660 VGA dönüştürücü önerisi

miracle0

Femtopat
Merhaba,

Bugün GTX 1660 ekran kartım geldi ve taktım ancak monitörümde sadece VGA girişi var ekran kartında ise Displayport ve HDMI girişleri bulunmakta, ufak bir araştırma sonucunda ise dönüştürücülerin çok kullanışlı olmadığını gördüm.

Sizce yeni bir monitör bakmaya başlayayım mı yoksa önerdiğiniz bir dönüştürücü bulunmakta mı?

Merhaba,

Bugün GTX 1660 ekran kartım geldi ve taktım ancak monitörümde sadece VGA girişi var ekran kartında ise DisplayPort ve HDMI girişleri bulunmakta, ufak bir araştırma sonucunda ise dönüştürücülerin çok kullanışlı olmadığını gördüm.

Sizce yeni bir monitör bakmaya başlayayım mı yoksa önerdiğiniz bir dönüştürücü bulunmakta mı?

Dönüştürücülerde piyasada sadece %40 civarında çalışan bulabilirsin. Ve bulduklarında görüntü kalitesi iyi olmaz. Bence sen en iyisi kendi bütçene göre bir monitör bak derim. Hem kaliteli çözünürlük alırsın hem de pişman olmazsın.

Eğer bütçen varsa kesinlikle monitör almalısın. VGA to HDMI dönüştürücü yüzünden sorunsuz çalışan monitörümde çizgiler görmeye başlamıştım (hatta bir ara sadece ben görüyormuş gibi hissetmeye başladım) sonrasında HDMI ile televizyona bağladığımda sorun olmadığını gördüm. Görüntü dönüştürücüleri pişmanlıktır.

.
Hocam bu tip bir aparat alın. USB beslemesiyle görüntü ve sesi iyi aktarır. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı