GTX 1660 vs RX 590

W

whitewolf

Ziyaretçi
Bu iki kart arasında hangisi tercih edilmeli performans olarak? Mevcut güç kaynağım Corsair VS 450. Eğer RX 590 alırsam PSU değiştirmem gerekecek fakat GTX 1660 için önerilen 450W. Ortalama olarak bakarsam en ucuz RX 590+600W kaliteli bir PSU alırsam GTX 1660 fiyatına geliyor hatta bir miktar aşıyor.

GTX 1660.

Aradaki 400 TL'ye yakın fiyat farkına kesinlikle değmez. Performansları zaten eşit gibi, bu sebeple RX 590 öneririm. Vulkan destekli oyunlarda 1660 Ti'ı bile yakalayabilirsin. Saf işlem gücü olarak 590 daha iyi zaten. Driverlarla ilgili herhangi bir problem yok, 450W PSU da yeterli.

@Akerfeldt Kernel power 41 problemini neden ekran kartına bağladın? Mavi ekranda veya ani kapanmalarda bu hata gözükür. Herhangi bir overclock işlemi yaptıysan geri al. Stok halde veriyorsa sistem bileşenlerini tek tek test et.

RX kartlar daha fazla FPS veriyor Nvidia'nın aynı fiyattaki kartlarına göre. Ben 1050ti kullanıyorum arkadaşımda RX570 8GB var, aynı fiyat ama 20-30 FPS fazla alıyor benden. Onun dışında bir çok kullanıcı driver sorunlarından müzdarip. Son olarak forumda bir kaç kişinin ısınma şikayetlerine rastladım. Burada bir karşılaştırma linki var ne kadar doğrudur bilemem ama GTX 1060 daha iyi performans verdiği gösteriliyor. Ben de 1660 almanızı tavsiye ediyorum, soğutması güzel bir modelini alırsanız bir de OC yaparsanız mükemmel olur. Şimdiden hayırlı olsun.

RX 590 öneririm. Fiyat/Performans açısından daha mantıklı bir seçim. Nitro+ modelini almaya dikkat edin.

RX 590 sürücü güncellemeleri ile GTX 1660' ı geçebilir mi ileride? Örneğin güncellemeler ile RX 580 GTX 1060' ı geçti bilindiği gibi.

1660 al, açıklama yazmaya üşendim, diğer yorumlar zaten yol gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…