GTX 1660 vs RX 590

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.431
Kararsız kaldım forumlarda bu RX 590 dan memnun olan kadar olmayanda var. GTX 1660' dan ise her hangi bir sorun yaşanan yorum okumadım. Bu RX 590 çok ısınıyor yorumları abartılıyor mu acaba? Nasıl bu kadar sorun yaşanabilir ki koskoca şirketler üretimden önce testleri yapılıyor sonuçta. Kafam çok karıştı gerçekten.

Bu iki kart arasında hangisi tercih edilmeli performans olarak? Mevcut güç kaynağım Corsair vs 450. eğer RX 590 alırsam PSU değiştirmem gerekecek fakat GTX 1660 için önerilen 450W. Ortalama olarak bakarsam en ucuz RX 590+600W kaliteli bir PSU alırsam GTX 1660 fiyatına geliyor hatta bir miktar aşıyor.
RX 590 iyi bir kart da driver sorunları var AMD'nin bildigim kadar GTX 1660 al kafan rahat olsun.

Şu anda RX590 kullanıyorum. Isınması ayrı dert, ısınınca 2300 RPM'de çalışan fanları ayrı dert, bana yaşattığı kernel power 41 sorunu ayrı dert. Fazla para verip NVIDIA alın kardeşim. GTX 1660 al pişman olmazsın.
75-76 dereceyi geçmiyor demişlerdi forumda

Kesinlikle GTX 1660.

1660'ın, RX 590'dan birçok oyunda önde olduğunu söyleyebiliriz.
Sıcaklık olarak zaten üstünlük bariz.
Kesinlikle 1660 almalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı