GTX 1660S 650W Yeterli mi?

Ekran kartınız için önerilen güç kayağı 450 Watt. Evet 650 Watt yeterli hatta fazla bile ama kasa olarak sakın onu almayın. Hem hava akışı yok hem de güç kaynağı güvenilmez. Attığım modeli alabilirsiniz.
İşlemci olarak attığım linkten Ryzen 5 1600(12nm) yeni versiyon alın. Ryzen 2600 ile neredeyse aynı güçtedir ve 200 lira daha ucuzdur. Buradan artan bütçeyi kasaya ekleyin ve düzgün bir kasa alın. Farklı bir yeden alacaksanız yorumlara bakın veya satıcıya sorun. 12 nm olacak diye garanti verirse o zaman alın.

• Ekran kartı: GTX 1660S
  • İşlemci: Ryzen 5 2600
  • Anakart: B450 GAMING Plus
  • 1TB HDD
  • 240 SSD
  • 16 GB RAM
Ve Frisby Fc-9235g 650w 80 Plus 4fan Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com bu kasayı almak istiyorum. 650Watt yeterli olur mu bu sisteme acaba? Bir de kasa hakkında düşünceleriniz neler? Alınır mı?
Kaliteli bir 400W bile yeterli ama böyle 300-350W ancak verebilen kalitesiz Frisby modellerle sorun çıkarabilir.

Bütçen düşükse buna bakabilirsin. Kasa olarak pek iyi denemez ama içinde kaliteli bir 500W PSU var 😀

Ekran kartınız için önerilen güç kayağı 450 Watt. Evet 650 Watt yeterli hatta fazla bile ama kasa olarak sakın onu almayın. Hem hava akışı yok hem de güç kaynağı güvenilmez. Attığım modeli alabilirsiniz.
İşlemci olarak attığım linkten Ryzen 5 1600(12nm) yeni versiyon alın. Ryzen 2600 ile neredeyse aynı güçtedir ve 200 lira daha ucuzdur. Buradan artan bütçeyi kasaya ekleyin ve düzgün bir kasa alın. Farklı bir yeden alacaksanız yorumlara bakın veya satıcıya sorun. 12 nm olacak diye garanti verirse o zaman alın.
İşlemciyi coktan aldım maalesef. MSI Mag Forge 100m aldım 5 dakik önce. Sizce nasıl?

MSI Mag Forge 100m aldım. Düşünceleriniz neler
Çok iyi yaptınız, elinize sağlık. Size zahmet bir de P650B veya Gigabyte 500W 80+ Bronz alınız. 300₺'cik :D Sistemin en önemli parçası güç kaynağıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı