GTX 1660S ASUS TUF Ekran kartı 84 derece

@Ölüler Görür Adana ne kadar sıcak olursa olsun o kart alev almaya doğru son hız gidiyor. Bir süre böyle idare eder oyun oynama demiyorum ama ilk fırsatta kasayı kontrol et. Ne kadar toz varsa al, fanları, hava girişlerini kontrol et. Ekran kartının fan hızı en yüksekte değilse artır falan. Son çare de termal macun değiştirmek olur ama kartının garantisi olduğunu düşündüğüm için onu servise bırakmak daha uygun.

@Ölüler Görür Adana ne kadar sıcak olursa olsun o kart alev almaya doğru son hız gidiyor. Bir süre böyle idare eder oyun oynama demiyorum ama ilk fırsatta kasayı kontrol et. Ne kadar toz varsa al, fanları, hava girişlerini kontrol et. Ekran kartının fan hızı en yüksekte değilse artır falan. Son çare de termal macun değiştirmek olur ama kartının garantisi olduğunu düşündüğüm için onu servise bırakmak daha temiz.

Nasıl garanti işi olacak bilmiyorum ki. Biraz araştırim bari.
@Ölüler Görür Adana ne kadar sıcak olursa olsun o kart alev almaya doğru son hız gidiyor. Bir süre böyle idare eder oyun oynama demiyorum ama ilk fırsatta kasayı kontrol et. Ne kadar toz varsa al, fanları, hava girişlerini kontrol et. Ekran kartının fan hızı en yüksekte değilse artır falan. Son çare de termal macun değiştirmek olur ama kartının garantisi olduğunu düşündüğüm için onu servise bırakmak daha uygun.

%58 ile dönüyor kart şu an.

%58 ile dönüyor kart şu an.

Nasıl garanti işi olacak bilmiyorum ki. Biraz araştırim bari.

Kart alev alıyor termal macun değiştirin falan dersin ama önce kullandığın kasa modelini söyle ve kasanın yan kapağı açık şekilde kullanıp sıcaklıklara bak. Belki kartta sorun yoktur.

@Ölüler Görür ASUS Tweak programından fan hızı el ile ayarlanıyordu. Onu %70-80'lere çek derim.

Kart alev alıyor termal macun değiştirin falan dersin ama önce kullandığın kasa modelini söyle ve kasanın yan kapağı açık şekilde kullanıp sıcaklıklara bak. Belki kartta sorun yoktur.
@Ölüler Görür ASUS Tweak programından fan hızı el ile ayarlanıyordu. Onu %70-80'lere çek derim.

Corsair Spec Delta kasam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı