GTX 1660S DisplayPort ile 144Hz alabilir miyim?

Celal coşkun

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Şu an sahip olduğum monitör "AOC 24G2U" monitördür ekran kartım ise GTX 1660 Super, ve bu ekran kartım DisplayPort 1.4a destekliyor. Fakat ben hiçbir yerde bulamadım. Eğer DisplayPort 1.4 alırsam 144Hz alabilir miyim ve görüntü alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben de AOC 24G2U monitör ile RX 590 ekran kartını kullanıyorum. Monitör içeriğinden çıkan DP kablosu ile bağladım ve 144 Hz olarak kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun içerisinden çıkan HDMI ve Display Port kablolarını kullanabilirsiniz. İki kablo da 1080p 144Hz desteğine sahip. Tavsiyem Display Port kablosunu kullanmanız.

Tavsiyem hdmi kullanmanız. Çünkü hem kablo değiştirmeye gerek duymadan ara sıra televizyona bağlayıp oynayabilirsiniz hem de hdr desteği var hdmi kablolarda. Monitörün kutusundan çıkan kabloların 144hz 1080p destekliyor olması lazım.

Evet alabilirsiniz.

dp versiyon 1-4 vs 1-2.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı