Çözüldü GTX 1660S GTA V düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
GTA 5'te bazı yerlerde 70-80 FPS, bazı yerlerde 40'a kadar düşüyor. NVIDIA GeForce Experience'in önerilen ayarlarında 60 FPS sabite oynasam sıkıntı yok da FPS çok düşüyor.

Sistem:
Ekran kartı: 1660S
İşlemci Ryzen 5 3600
RAM: 16 GB 3200 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarları yaptım oyuna giriyorum.
Offline'da 80 -90'a kadar çıkmış durumda ama Online'a bakayım derken burada FPS'in bu kadar düşmesi çok saçma dğeil mi?
Eki Görüntüle 814383
Ayrıca sıcaklıklar çok iyi 85'ten 65'lere düşmüş durumda.

Ana ekranı boş ver.
Orada GPU kullanilmadigi için o değerler normal.
Oyunda herhangi bir sıkıntı yok sanırım.
Sorunun kökten çözüldu diye düşünüyorum.
Benlik bu kadar.
Rica ederim.
1609677170587.png

Kesinlikle çözüldü. En yakın zamanda kasayı değiştireceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları bu şekilde yapıp deneyin bir de.
Büyük ihtimalle daha çok FPS alacaksınız.
Çözüldü mü cidden. Sadece kasa kapağı açmak ile düzeldi mi sorununuz?

Evet, çok normal ve basit bir çözümdü.
3600 fazla ısınan bir işlemci olduğu için ayrıca bir de kasa fırın gibi kapalı olduğu için işlemci yüzünden drop yiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları bu şekilde yapıp deneyin bir de.
Büyük ihtimalle daha çok FPS alacaksınız.

Evet, çok normal ve basit bir çözümdü.
3600 fazla ısınan bir işlemci olduğu için ayrıca bir de kasa fırın gibi kapalı olduğu için işlemci yüzünden drop yiyordu.

Hocam benim kasa Zalman S2 bende Ryzen 3 3100 var. Kasada egzoz fan harici, fan yok ekran kartım Zotac 75-80 derece arası çalışıyor. Tüm ayarlarda aynı FPS'i alıyorum. Bana ne önerirsiniz?

Egzoz fanını değiştirsem sıcaklıklarım düşer mi?

Sana bir tavsiye vereyim.
Camlara takılan sinekliklerden kasanin on kısmı kadar kes ama 3 kat yap.
Daha sonra ondeki cam paneli söküp o 3 kat sinekligi oraya monteleyin/yapıştırın.
O şekilde kullanın.
Ayrıca attığım videonun en başında gösterdiği ayarları yapın.
Hocam benim kasa Zalman S2 bende Ryzen 3 3100 var. Kasada egzoz fan harici, fan yok ekran kartım Zotac 75-80 derece arası çalışıyor. Tüm ayarlarda aynı FPS'i alıyorum. Bana ne önerirsiniz?

Tam olarak sorununuz nedir?
GPU sıcaklığından mi rahatsız oluyorsunuz?
@Bebek Shaun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı