GTX 1660S GTA V performansını artırmak

Kolpa Ayhan

Picopat
Offline'da oynarken ortalama 100 FPS alıyorum fakat Online'a geçince 80-70 arasına düşüyor bu FPS.
Ayarları ne şekilde yaparsam Online için arttırabilirim FPS'i?
Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.
Ayarlarım ise Very High'da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre ayarlamıştım.

Offline'da oynarken ortalama 100 FPS alıyorum fakat Online'a geçince 80-70 arasına düşüyor bu FPS.
Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoda kullanılan kart 1660 TI. Fps değerleriniz de gayet normal.

Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.

1660Ti la 60 ı zor görüyorum. Tabi laptop olduğu için normal de.

Online oyuncu olduğu için FPS biraz düşer. FiveM girerseniz birazdaha düşücektir. Bu normal.
Ayarları falan düşürdüğümde yine de etki etmeyecek mi yani?
Online'da optimizasyon sorunu var diye biliyorum. Ayrıca Very High ayarlarda gayet iyi FPS alıyorsunuz bence. Attığınız videoda da 100-120 FPS arası alıyor zaten.
Sağda solda yangın olduğu zaman 60'a falan iniyor FPS'im.
Artıramazsın. Online'da internet gecikmesi yüzünden düşük olabilir. Çözüm yolu, RAM miktarını artır.
Ramim 2x8.

Online'da tüm ayarlarım maksimum seviyede 4x MSAA, Nvidia TXAA açık iken 60-70 FPS arası oynuyorum. Çimen, dağ, bayır vs. gibi yerlerde FPS'im 50'lere kadar düşüyor. Online'ın optimizasyonu pek iyi değil sanırım. Story mod'unu çok oynamadığım için yorum yapamayacağım. Yumuşatma ayarlarını(MSAA gibi) ayarları off(kapalı) durumuna getirir iseniz gözle görülür bir FPS artışı yaşarsınız. Çim kalitesini de Normale veyahut Yüksek ayara düşürür iseniz yine aynı şekilde FPS' artışı yaşarsınız.

Sistemim:
GTX 1660 Tİ
Ryzen 5 2600
16 Gigabyte Ram

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı