Daha 1 hafta oldu olmadı, 2100 civarlarındayken önce 2264 şimdi de bu fiyata ulaştı. Normalde İtopya'dan alacaktım‚ 1-2 ay önce fiyatı 2000 iken şimdi İtopya'da da bu fiyattan 100TL daha fazla yani 2750 falan. Bu fiyata daha iyi ekran kartı alınmaz mı? Ryzen 3 3300X ile kullanacağım.
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
www.gigabyte.com
1660 Super'de belirtilmemiş ancak 5600 XT'de belirtilmiş. Yanlış bilgi vermeyin.
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
Inno3D GTX1660 Super Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Inno3D GTX1660 Super Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Inno3D almanızı öneririm 1660S fazla ısının bir kart değil ben MSI Gaming X 1660S'i 1900 TL'ye almıştım fazlası verilmez bence yazık bu ülkenin haline.
Vallahi hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum, o yüzden bir şey diyemiyorum bu konuda. Dilerseniz ayrı bir konu acabilirsiniz.
Hocam bir de biz 3 fanlı öneriyoruz fakat kasanız destekliyor değil mi?
www.gigabyte.com
1660 Super'de belirtilmemiş ancak 5600 XT'de belirtilmiş. Yanlış bilgi vermeyin.
Arka plakanın metal olmaması müthiş bir fark yaratmıyor sıcaklık farkı anlamında.Şuan ki koşullarda,Türkiye sınırları içerisinde yaşayan ve döviz farkıyla cebelleşen insanlar olarak bence arka planın metal plaka olup olmamasından ziyade eğer performansa negatif anlamda etkisi yok ise pek dikkat edilmesine gerek yok.