GTX 1660S Hepsiburada'da pahalı değil mi?

Daha 1 hafta oldu olmadı, 2100 civarlarındayken önce 2264 şimdi de bu fiyata ulaştı. Normalde İtopya'dan alacaktım‚ 1-2 ay önce fiyatı 2000 iken şimdi İtopya'da da bu fiyattan 100TL daha fazla yani 2750 falan. Bu fiyata daha iyi ekran kartı alınmaz mı? Ryzen 3 3300X ile kullanacağım.

Eki Görüntüle 634794
Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1660 Super Twin X2 N16602-06D5X-1510VA15L 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri 600 TL daha ucuzu ve iyi kullanıyorum.

Arka plaka kullanmıyor demedim, metal değil dedim. Gigabyte arka plakayı metal kullandığında belirtir.

1660 Super'de belirtilmemiş ancak 5600 XT'de belirtilmiş. Yanlış bilgi vermeyin.

😳
Ben bir şey göremedim.
"Teknik Özellikler" kısmında.

"Teknik Özellikler" kısmında.
Gayet doğal bir değer.

Inno3D almanızı öneririm 1660S fazla ısının bir kart değil ben MSI Gaming X 1660S'i 1900 TL'ye almıştım fazlası verilmez bence yazık bu ülkenin haline.

Screenshot_20200809-125133.png

Bu nasıl arkadaşlar? Önerileriniz için teşekkürler olmazsa Inno3D düşüneceğim.

Arka plaka kullanmıyor demedim, metal değil dedim. Gigabyte arka plakayı metal kullandığında belirtir.

1660 Super'de belirtilmemiş ancak 5600 XT'de belirtilmiş. Yanlış bilgi vermeyin.

Arka plakanın metal olmaması müthiş bir fark yaratmıyor sıcaklık farkı anlamında.Şuan ki koşullarda,Türkiye sınırları içerisinde yaşayan ve döviz farkıyla cebelleşen insanlar olarak bence arka planın metal plaka olup olmamasından ziyade eğer performansa negatif anlamda etkisi yok ise pek dikkat edilmesine gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı