GTX 1660S LoL düşük FPS

beratdndr

Hectopat
LoL'e 2 aydır girmiyordum. En son urf girdiğimde oyunda 80 200 arası FPS aldığımı fark ettim. 144Hz ekran kullandığım için beni çok rahatsız ediyor. Nasıl FPS'yi arttırırım? Ekran kartı MSI GTX 1660S Gaming X, işlemci Ryzen 7 2700 3.5GHz sabit bütün çekirdekler diğer oyunlarda sıkıntı yok.

LoL'e 2 aydır girmiyordum. En son urf girdiğimde oyunda 80 200 arası FPS aldığımı fark ettim. 144Hz ekran kullandığım için beni çok rahatsız ediyor. Nasıl FPS'yi arttırırım? Ekran kartı MSI GTX 1660S Gaming X, işlemci Ryzen 7 2700 3.5GHz sabit bütün çekirdekler diğer oyunlarda sıkıntı yok.
Sorun işlemcin.

Nvidia ayarlarında psyhx ayarını ekran kartın olarak ayarla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı