GTX 1660S Minecraft düşük FPS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlarla canımız sıkıldı server açıp oynayalım diye MC indirdik. İlkte sıkıntı çıkmadı yüksek FPS'lerde oynuyordum serverda. Sonra PC'yi kapattım 2 saat sonra kardeşim tek başına oynamak için açtı FPS 10-40 arası gezmeye başladı kasıyordu. MC RAM kullanımını arttırıp 4 yaptım, Java'yı NVIDIA denetim masasına tanıttım Launcher'ı da tanıttım. Bu sefer biraz arttı 35-70 arası gezmeye başladı ama yine kötü yani. İşlemci i5-3550, RAM 8 GB, ekran kartı GTX 1660 Super.

Hocam darboğaz yapmış olabilir mi çünkü işlemci ve RAM ekran kartına göre düşük gibi.

Şu kardeşlerin elinin değdiği şey bozulmasa şaşarım kim bilir hangi ayarla oynadı.

Arkadaşlarla canımız sıkıldı server açıp oynayalım diye MC indirdik. İlkte sıkıntı çıkmadı yüksek FPS'lerde oynuyordum serverda. Sonra PC'yi kapattım 2 saat sonra kardeşim tek başına oynamak için açtı FPS 10-40 arası gezmeye başladı kasıyordu. MC RAM kullanımını arttırıp 4 yaptım, Java'yı NVIDIA denetim masasına tanıttım Launcher'ı da tanıttım. Bu sefer biraz arttı 35-70 arası gezmeye başladı ama yine kötü yani. İşlemci i5-3550, RAM 8 GB, ekran kartı GTX 1660 Super.

Oyun ayarlarınızda maks kare hızını sınırsız yapın(sınırsız değil ise).

Büyük ihtimal sıkıntı onda değildir ama yine de söyleyeyim ayarlardan FPS sınırlamasını sona çek.

Ayarlarınızda MAK kare hızını sınırsız yapın.

Ayarladım her ayarı yaptım.
Şu kardeşlerin elinin değdiği şey bozulmasa şaşarım kim bilir hangi ayarla oynadı.

Uyandırdı beni oyunu ben açtım, 10 yaşında açtıktan sonra abi kasıyor dedi, bir şeyle uğraşmamıştır.

Aternosdan mı kurdunuz serveri aternosdan kurduysanız FPS ilk çok düşük sonra 60 çıkıyor ama yine de düşük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı