GTX 1660S Minecraft'ta Anti Aliasing kullanılamıyor

Waxsar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı modelim GTX 1660S ve Minecraft oynadığımda hiçbir şekilde anti aliasing özelliği kullanamıyorum. Her zaman blokların arası veya camların arasında görüntü bozulması oluyor. YouTube'da izlediğim Minecraft videolarınında bu sorunu göremedim. Minecraft için Anti aliasing özelliğini nasıl kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Nvidia Denetim Masasından eşyönsüz süzmeyi "Uygulama Kontrolü"nden "16x" yap.

OptiFine kurmanız ve oyunu açtıktan sonra şu adımları izlemeniz gerekmekte:

Seçenekler>Görüntü ayarları>Shaderlar>FXAA ayarını x4 yaptıktan sonra düzelmektedir.

OptiFine kurmanız ve oyunu açtıktan sonra şu adımları izlemeniz gerekmekte:

Seçenekler>Görüntü ayarları>Shaderlar>FXAA ayarını x4 yaptıktan sonra düzelmektedir.
Hocam denedim ancak bir değişiklik olmadı. Nvidia denetim masasından farklı bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Hocam denedim ancak bir değişiklik olmadı. Nvidia denetim masasından farklı bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Nvidia Denetim Masasından Kenar Yumuşatma - Mod tarzında bir seçenek olmadı gerekiyor. Onu 4x yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Nvidia Denetim Masası > Program Ayarları > Kenar Yumuşatma - Mod > 4x

Nvidia Denetim Masasından Kenar Yumuşatma - Mod tarzında bir seçenek olmadı gerekiyor. Onu 4x yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Nvidia Denetim Masası > Program Ayarları > Kenar Yumuşatma - Mod > 4x
Seçenekler bu şekilde hocam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    19 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…