I ibrahimwq Zeptopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli 240 SSD Ekran kartı 1660 S Anakart Msi Krait gaming İşlemci İ7 6700k Yeni ekran kartı aldım, 1660 Super. Oyun oynarken kapandı ve açılmıyor. Ekran kartı ile mi alakalı PSU ile mi bilmiyorum. Sistem: i7 6700K, 500W PSU, 32 GB RAM. Anakart MSI Krait Gaming. Anakartin ışığı yanıyor ama tık yok. Nasıl düzeltebilirim?
Yeni ekran kartı aldım, 1660 Super. Oyun oynarken kapandı ve açılmıyor. Ekran kartı ile mi alakalı PSU ile mi bilmiyorum. Sistem: i7 6700K, 500W PSU, 32 GB RAM. Anakart MSI Krait Gaming. Anakartin ışığı yanıyor ama tık yok. Nasıl düzeltebilirim?
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Sisteminizi ekran kartını söküp ekranınıza anakarta bağlayıp açılacak mı diye test edin değilse zaten büyük ihtimal PSU. Artı 0 Eksi
Sisteminizi ekran kartını söküp ekranınıza anakarta bağlayıp açılacak mı diye test edin değilse zaten büyük ihtimal PSU.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Yeni ekran kartı aldığımda benimde başıma gelmişti. Ekran kartını oynatır mısınız, hafif çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
Yeni ekran kartı aldığımda benimde başıma gelmişti. Ekran kartını oynatır mısınız, hafif çıkmış olabilir.
KS KS I ibrahimwq Zeptopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 ZMR35 dedi: Sisteminizi ekran kartını söküp ekranınıza anakarta bağlayıp açılacak mı diye test edin değilse zaten büyük ihtimal PSU. Genişletmek için tıkla... Olmadı Giorno Giovanna dedi: Yeni ekran kartı aldığımda benimde başıma gelmişti. Ekran kartını oynatır mısınız, hafif çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı power tuşuna basiyorum 1 saniye fanlar dönüyor anakarttan ışık çıkıyor sonra duruyor Artı 0 Eksi
ZMR35 dedi: Sisteminizi ekran kartını söküp ekranınıza anakarta bağlayıp açılacak mı diye test edin değilse zaten büyük ihtimal PSU. Genişletmek için tıkla... Olmadı Giorno Giovanna dedi: Yeni ekran kartı aldığımda benimde başıma gelmişti. Ekran kartını oynatır mısınız, hafif çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı power tuşuna basiyorum 1 saniye fanlar dönüyor anakarttan ışık çıkıyor sonra duruyor
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 ibrahimwq dedi: Olmadı. Maalesef olmadı Power tuşuna basiyorum 1 saniye fanlar dönüyor anakarttan ışık çıkıyor sonra duruyor. Genişletmek için tıkla... Her şey yerine doğru takılıysa PSU dur o zaman başka PSU ile test etme şansınız varsa edin. Artı 0 Eksi
ibrahimwq dedi: Olmadı. Maalesef olmadı Power tuşuna basiyorum 1 saniye fanlar dönüyor anakarttan ışık çıkıyor sonra duruyor. Genişletmek için tıkla... Her şey yerine doğru takılıysa PSU dur o zaman başka PSU ile test etme şansınız varsa edin.
KS KS I ibrahimwq Zeptopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #6 ZMR35 dedi: Her şey yerine doğru takılıysa PSU dur o zaman başka PSU ile test etme şansınız varsa edin. Genişletmek için tıkla... Sorun PSU olarak tespit edildi kısa devre yaptım yine çalışmadi yarın yeni PSu alicam Artı 0 Eksi
ZMR35 dedi: Her şey yerine doğru takılıysa PSU dur o zaman başka PSU ile test etme şansınız varsa edin. Genişletmek için tıkla... Sorun PSU olarak tespit edildi kısa devre yaptım yine çalışmadi yarın yeni PSu alicam
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #7 ibrahimwq dedi: Sorun PSU olarak tespit edildi kısa devre yaptım yine çalışmadi yarın yeni PSU alacağım. Genişletmek için tıkla... 650 watt almanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
ibrahimwq dedi: Sorun PSU olarak tespit edildi kısa devre yaptım yine çalışmadi yarın yeni PSU alacağım. Genişletmek için tıkla... 650 watt almanı tavsiye ederim.