FeJohn
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İmalat Mühendisi
Herkese selamlar. PUBG'de boş alanlarda normal olarak yüksek FPS alırken, savaşa girdiğim sırada FPS inanılmaz derece düşüyor. Sistem özelliklerim, altta yazıyor. Yani AMD işlemci pişmanlık mıdır? Yoksa oyunun optimizasyonundan doğan bir problem midir? Anlayamadım gerçekten.
İşlemciye OC yaparak kullanıyorum. Oyuna girdiğimde Ryzen Master uygulaması üzerinden işlemciyi 3850 MHz'e çekerek, 1.25V veriyorum. 240mm radyatörlü sıvı soğutma ( Xigmatek Aurora Arctic 240 ) kullandığım için aşırı ısı problemim de yok. Sıcaklıklarım Max 62-63 derecelerde dolanıyor. Ekran kartı sıcaklığım da 60-65 dereceler arasında.
Sürücülerim en son sürüm yani güncel. NVIDIA Denetim Masası üzerinden gerekli performans ayarları da yapılı.
İşin özeti FPS değerlerinin bir anda yarı yarıya düşmesi gerçekten ilginç. Sanki inceden AMD pişmanlıktır düşüncelerine girmeye başladım.
Bu konuyla alakalı düşüncesi, önerisi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
KASA : Dark Vision Pro.
ANAKART : Gigabyte B450 Aorus Pro.
SSD : XPG SX6000 Pro 256 GB 2100MBs/1500MBs
CPU : AMD R5 2600.
GPU : Gigabyte Geforce GTX 1660 Super Gaming 6 GB.
HDD : Toshiba 500 GB
PSU : Corsair VS550
RAM : 2 x 8 GB Corsair Vengeance 3200 MHZ.
CPU COOLER : XIGMATEK AURORA ARCTIC 240
İşlemciye OC yaparak kullanıyorum. Oyuna girdiğimde Ryzen Master uygulaması üzerinden işlemciyi 3850 MHz'e çekerek, 1.25V veriyorum. 240mm radyatörlü sıvı soğutma ( Xigmatek Aurora Arctic 240 ) kullandığım için aşırı ısı problemim de yok. Sıcaklıklarım Max 62-63 derecelerde dolanıyor. Ekran kartı sıcaklığım da 60-65 dereceler arasında.
Sürücülerim en son sürüm yani güncel. NVIDIA Denetim Masası üzerinden gerekli performans ayarları da yapılı.
İşin özeti FPS değerlerinin bir anda yarı yarıya düşmesi gerçekten ilginç. Sanki inceden AMD pişmanlıktır düşüncelerine girmeye başladım.
Bu konuyla alakalı düşüncesi, önerisi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
KASA : Dark Vision Pro.
ANAKART : Gigabyte B450 Aorus Pro.
SSD : XPG SX6000 Pro 256 GB 2100MBs/1500MBs
CPU : AMD R5 2600.
GPU : Gigabyte Geforce GTX 1660 Super Gaming 6 GB.
HDD : Toshiba 500 GB
PSU : Corsair VS550
RAM : 2 x 8 GB Corsair Vengeance 3200 MHZ.
CPU COOLER : XIGMATEK AURORA ARCTIC 240