GTX 1660S sistemde "DX12 is not supported on your System" hatası

furuko66V2

Femtopat
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1660 super
Anakart
msi a520m a pro
İşlemci
ryzen 5 5500
DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or D3D12 command line argument diye bir hata alıyorum. Galiba DX12 desteği yok diyor ama var ekran kartım Zotac GTX1660 Super. Sorunun driverden kayanklı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü PC'de Win 8.1 yüklü ve ben ekran kartının driver ini yüklerken Win 8.1 olmadığından Windows 7 indirmem gerekti. Windows 7'de eski bir driver sürümü olduğundan açılmıyor olabilir.

DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or D3D12 command line argument diye bir hata alıyorum. Galiba DX12 desteği yok diyor ama var ekran kartım Zotac GTX1660 Super. Sorunun driverden kayanklı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü PC'de Win 8.1 yüklü ve ben ekran kartının driver ini yüklerken Win 8.1 olmadığından Windows 7 indirmem gerekti. Windows 7'de eski bir driver sürümü olduğundan açılmıyor olabilir.

Bilgisayarınıza Windows 10 veya 11 yükleyip yeni driverlerden kurarsanız sorun çözülebilir. Bence Windows 11 yükleyin.

Windows 8.1 DX 12 desteklemiyor. Yapmanız gereken Cryptonix de dediği gibi Windows 10 veya 11 kurup o şekilde yeni driverlardan kurun.

Bilgisayarınıza Windows 10 veya 11 yükleyip yeni driverlerden kurarsanız sorun çözülebilir. Bence Windows 11 yükleyin.
hocam ben indirmiştim zaten ama kurarken hataaldım ben o 5gb lık dosyayı indirdim klasöre çıkardım ve setup u açınca SPWIZENG.LL programı windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor diye bir hata aldım

Hocam ben indirmiştim zaten ama kurarken hataaldım ben o 5GB'lık dosyayı indirdim klasöre çıkardım ve setup u açınca SPWIZENG. LL programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor diye bir hata aldım

Zaten UEFI bir kurulum yapmanız lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek kurulum USB'si yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek kurun.

Hocam 5-15FPS düşmesinin lafını yapmayacaksa geçsin dedim.
Tamam da yine bir düşüş var. Lafını yapmak değil durum, neden kötü olanı seçsin. 40 fps alıyorsan 15 düşse bitersin. Yapmayın, akıl karıştırmayın.

Güzel güzel win 10 kursun baksın hayatına. ama dx12 yi ne yapacak ki onu anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı