GTX 1660S sistemde görüntü bozukluğu

Mest0102

Decapat
Daha fazla  
İlk önce merhaba bilgisayarımı alalı yaklaşık 2 ay oluyor ama birçok sorunla karşılaştım bunlardan bazılarını çözebildim bazılarını çözemedim benim şu anki sorunum oyun oynarken video falan izlerken olan görüntü sorunu bu 2K kullandığım zaman bile yaşıyorum bunun nedeni nedir ayrıca düşük sistemli bile oyun bu sorunu yapıyor sorunu videoda gösterdim linkini bırakıyorum ( şimdiden teşekkür ederim ):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim: EVGA GTX 1660 Super sc Ultra ekran kartı.
Ryzen 5 3600X işlemci.
Monitörüm: Samsung Odyssey G5 27 inç.
Ayriyeten coil whine sorunuda var onu da atıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
oda bu şekilde sizce garantiye göndermem gerekiyor mu ne yapmam lazım ekran kartı hakkında bu görüntü bozulamaları neden oluyor.

İlk önce merhaba bilgisayarımı alalı yaklaşık 2 ay oluyor ama birçok sorunla karşılaştım bunlardan bazılarını çözebildim bazılarını çözemedim benim şu anki sorunum oyun oynarken video falan izlerken olan görüntü sorunu bu 2K kullandığım zaman bile yaşıyorum bunun nedeni nedir ayrıca düşük sistemli bile oyun bu sorunu yapıyor sorunu videoda gösterdim linkini bırakıyorum ( şimdiden teşekkür ederim ):

Sistemim: EVGA GTX 1660 Super sc Ultra ekran kartı.
Ryzen 5 3600X işlemci.
Monitörüm: Samsung Odyssey G5 27 inç.
Ayriyeten coil whine sorunuda var onu da atıyorum:
oda bu şekilde sizce garantiye göndermem gerekiyor mu ne yapmam lazım ekran kartı hakkında bu görüntü bozulamaları neden oluyor.

Video'da bir sorun göremedim ben?

Görüntü bozulması değilde kenar yumuşatma filan yapmıyor kart yolda giderken çizgiler vs oluyor ayrıyetten 2 k da da oluyor bu sorun düşük sistemli oyunda bile oluyor
4x MSAA açarsanız düzelir.

Görüntü bozulması değil de kenar yumuşatma falan yapmıyor kart yolda giderken çizgiler vs oluyor ayriyeten 2 k da da oluyor bu sorun düşük sistemli oyunda bile oluyor.

Coil whine sorunuda var onu da diğer videodada kaydetmiştim sizce garantiye götürmeme gerek var mı şu anlarda stokta bulunmuyor fazla
4X MSAA açarsanız düzelir.

MSAA ve diğer kenar yumuşatmaların hepsini açtım ama sorun halla devam etti başka monitör taktım onda da aynısı oldu.

Coil whine sorunuda var onu da diğer videodada kaydetmiştim sizce garantiye götürmeme gerek var mı şu anlarda stokta bulunmuyor fazla
Donanımsal bir sorun yoksa götürmenize gerek yok.

MSAA ve diğer kenar yumuşatmaların hepsini açtım ama sorun halla devam etti başka monitör taktım onda da aynısı oldu.
Hocam NVIDIA Denetim Masasına girin aynı şekilde uygulama ayarlarında da uygulayın.
Bir de fazla takılmayın böyle şeylere, 4x MSAA her oyunda açılmaz mesela kasma yapabilir.

Coil whine sorunuda var onu da diğer videodada kaydetmiştim sizce garantiye götürmeme gerek var mı şu anlarda stokta bulunmuyor fazla.
Coil Whine çok fazla ses yapmıyorsa garantiye göndermenize gerek yok. Performansa ve kartın ömrüne etkisi yoktur. Coil Whine ile yaşamaya alışın, 2014 yılından beridir aldığım her ekran kartında az da olsa istisnasız Coil Whine var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı