C cnyvs Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Ekran kartı NVIDIA Geforce GTX 1660 Super Bugün gelen driver güncellemesini yaptım ve yaptıktan sonra birden çözünürlük kötüleşip input not Support yazmaya başladı. "ayarlardan baktığım zaman çözünürlük kullandığım çözünürlük ama gözle bakınca kalite kötü." bunu nasıl düzeltebilirim acil Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Bugün gelen driver güncellemesini yaptım ve yaptıktan sonra birden çözünürlük kötüleşip input not Support yazmaya başladı. "ayarlardan baktığım zaman çözünürlük kullandığım çözünürlük ama gözle bakınca kalite kötü." bunu nasıl düzeltebilirim acil Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Çözüm GFYT 19 Temmuz 2024 Merhaba @cnyvs, DDU ile sürücünü kaldırıp bu sürümü kur; Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Merhaba @cnyvs, DDU ile sürücünü kaldırıp bu sürümü kur; Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.028 Makaleler 1 Çözümler 563 19 Temmuz 2024 #2 Merhaba @cnyvs, DDU ile sürücünü kaldırıp bu sürümü kur; Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba @cnyvs, DDU ile sürücünü kaldırıp bu sürümü kur; Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KS KS C cnyvs Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Çok teşekkür ederim düzeldi. Yeni sürüme güncellememem gerekli değil mi? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.028 Makaleler 1 Çözümler 563 19 Temmuz 2024 #4 cnyvs dedi: Çok teşekkür ederim düzeldi. Yeni sürüme güncellememem gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeni sürüm stabil değil hocam şu anlık, bu sürümde kalın. Artı 0 Eksi
cnyvs dedi: Çok teşekkür ederim düzeldi. Yeni sürüme güncellememem gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeni sürüm stabil değil hocam şu anlık, bu sürümde kalın.