Yeni NVIDIA güncellemeleri sonrası mavi ekran hataları artmaya başladı. Mavi ekran konularıyla ilgilenen birisi olarak bunu ben de fark ettim. 
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Konu sahipleri konularının kullanılmasından rahatsız ise rapor gönderebilir veya konuda belirtebilir.
Çözümüne gelirsek:
İlk adım olarak DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırınız.
Gerekli rehber:
www.technopat.net
Daha sonra NVIDIA'nın sitesinden ekran kartı modelinizi bularak sürücüleri tekrar yükleyin.
Önerim "(WHQL)" sertifikalı sürücüleri yüklemenizdir.
Sürücü kaldırmak ve başka sürüm kurmak sorunu yüksek ihtimal çözecektir, sorununu çözülmediyse dump dosyaları ile yeni konu açın.
GeForce Experience güncellemesinden sonra mavi ekran hatası
GeForce Experience'den ekran kartını güncelledim siyah ekran olup tekrar masaüstü geliyor, ardından sorunla karşılaştık yazılı mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Nedeni nedir?
Çözüldü: GPU sürücü güncelleme sonrası mavi ekran hatası
https://drive.google.com/file/d/1_0QwXMw3EzPCv2tvkp_EpnlIhmc_-rtW/view?usp=sharing Bu akşam NVIDIA ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Ardından kurulum tamamlandı ve oyuna girdim (World of Tanks). Oyun siyah ekranda yüklenirken ses dondu ve siyah ekranda kaldı. 10,15 saniye sonra PC kendini...
DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası
Arkadaşlar hayırlı cumalar. NVIDIA'nın dün yayınladığı sürücü bu hataya sebep oluyor birkaç arkadaşım yaşadı bu sorunu hepsinin minidumplarını inceledim ve DDU ile sürücüyü silip WHQL sürücü kurmalarını istedim. Sizce NVIDIA naptı da bu sorun yaşanıyor ve neden ben aynı sürücüyü kullanmama...
Windows 10 mavi ekran hatası
Merhaba, dün ekran kartın sürücüsü güncellemesi geldi, direkt güncelledim her zamanki gibi. Ekran kartının sürücüsünü güncelledikten sonra 4 saat sonra mavi ekran verdi kapadım PC'yi uyudum, sabah düzelir diye 9'dan beri 3 kere bu hatayı verdi. Windows 10 güncellemelerini yaptım, ekran kartını...
Konu sahipleri konularının kullanılmasından rahatsız ise rapor gönderebilir veya konuda belirtebilir.
Çözümüne gelirsek:
İlk adım olarak DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırınız.
Gerekli rehber:
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Daha sonra NVIDIA'nın sitesinden ekran kartı modelinizi bularak sürücüleri tekrar yükleyin.
Download the latest official NVIDIA drivers
En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin
www.nvidia.com.tr
Kısa bir açıklamayla, Microsoft tarafından onaylanmış sürücülerdir. Diğer sürücülere oranla daha kararlıdırlar.
Sürücü kaldırmak ve başka sürüm kurmak sorunu yüksek ihtimal çözecektir, sorununu çözülmediyse dump dosyaları ile yeni konu açın.