Çözüm NVIDIA güncellemesi sonrası mavi ekran hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yeni NVIDIA güncellemeleri sonrası mavi ekran hataları artmaya başladı. Mavi ekran konularıyla ilgilenen birisi olarak bunu ben de fark ettim. :)

Konu sahipleri konularının kullanılmasından rahatsız ise rapor gönderebilir veya konuda belirtebilir.

Çözümüne gelirsek:
İlk adım olarak DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırınız.
Gerekli rehber:

Daha sonra NVIDIA'nın sitesinden ekran kartı modelinizi bularak sürücüleri tekrar yükleyin.

Önerim "(WHQL)" sertifikalı sürücüleri yüklemenizdir.

Kısa bir açıklamayla, Microsoft tarafından onaylanmış sürücülerdir. Diğer sürücülere oranla daha kararlıdırlar.

Sürücü kaldırmak ve başka sürüm kurmak sorunu yüksek ihtimal çözecektir, sorununu çözülmediyse dump dosyaları ile yeni konu açın.

Mavi ekran alanlar kartlarında paylaşsa iyi olurdu.

Kartı paylaşsan ne olacak? Kartla bir alakası yok firmanın çıkardığı sürücünün desteklediği kartlar ortada bu da şu demek oluyor desteklediği kartlarda stabil çalışması gerek. Neyse çok da önemli değil bir seferlik böyle sorunlu bir sürücü çıkmış. AMD gibi sürekli sorunlu sürücü çıkarmıyor ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı