GTX 1660S sistemde "nvwgf2umx.dll" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmet5550

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde ekran kartı için bir sürücü geldi. Her zaman yaptığım gibi Experience üzerinden güncelliyordum fakat sistem kapanıp açıldı. Ne sebep oldu bilmiyorum ama ondan sonra ETS'ye girmek istediğimde tepki vermeden duruyordu. Olay görüntüleyicisi üzerinden baktığımda nvwgf2umx.dll hatası olduğunu gördüm. İnternetten araştırdığım kadarıyla ekran kartı sürücüsü ile alakalı bir şey miş. Ben de herhalde hatalı yüklendi diyerek DDU ile kaldırıp tekrar yükledim ama tekrar aynı hatayı almaya devam ettim.

Ben de madem DLL hatalı, sileyim diyerek sildim ve oyun açıldı. Sistemi yeniden başlatınca DLL tekrar geliyor bu arada. Bu sabahta Warzone girdim sıkıntısız bir şekilde. Daha sonra çıktım ve şimdi tekrar girmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Dediğim gibi sistem kapanıp açıldıktan sonra almaya başladım bu hataları. Ne yapmam gerek? Tekrar DDU ile sürücüyü kaldırıp yükleyebilirim ama 2 defa yaptım bunu.

1617714939932.png

Sistemim:
  • 1660 Super
  • Ryzen 5 1600 AF
  • 16 GB RAM.

Eski sürücüyü kurmalısınız.
İlk başta DDU ile kaldırdıktan sonra güncel sürücüyü yüklemedim zaten. Aynısı devam edince güncelledim.
Yeni versiyonda hatalar olabilir bir önceki versiyonu kurmayı denediniz mi?
Dediğim gibi ilk önce eski sürücüyü yükledim zaten ama çözüm olmadı.
Sistem geri yükleme kullanabilirsin.
En son bugün için var. Daha eski tarih yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı