Vandal
Picopat
- Katılım
- 26 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 99
Kesin olarak çalışıcaktır fakat stabilitede sorun olabilir.Kesin olarak çalışır mı hocam?
Kesin olarak çalışıcaktır fakat stabilitede sorun olabilir.Kesin olarak çalışır mı hocam?
Benimde sinirimi bu bozdu hocam, 8.1 daha güncel ve daha stabil. Ben Windows 10'u pek sevemiyorum, 8.1 daha sade geliyor o sebepten sürücüsünü arıyorum.Windows 7 için sürücü hazırlayıp da Windows 8.1 için hazırlamamaları pek aklıma yatmadı. Bence stabil olarak çalışır.
Benim de sinirimi bu bozdu hocam, 8.1 daha güncel ve daha stabil. Ben Windows 10'u pek sevemiyorum, 8.1 daha sade geliyor o sebepten sürücüsünü arıyorum.
Tamamdır dostumAynı sisteme sahibiz reis. Eğer denersen ve bir sorun çıkmazsa beni de bilgilendirir misin?
Hocam sevemedim bir türlü bu Windows 10'u gerçekten, ileride dönebilirim belki. Zaten DirectX 12 destekli oyun oynamıyorum şu an.1660 Super satın almışken DirectX 12'ye sırt dönmenizi yersiz buluyorum.
+ Game Pass büyük bir nimet.1660 Super satın almışken DirectX 12'ye sırt dönmenizi yersiz buluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.